İdareci yaz stajında 20 saat koordinatörlük alabilir mi?

Kodla Büyü
Aynen öyle hocam;
Yarıyıl ve yaz tatilinde Eğitim yapılan her derece ve türde örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevlendirilen yönetici ve öğretmen … 44 saate kadar ek ders görevi verilebilir.
o zaman 2) kısmının bir hükmü kalmıyor ki onu neden koysunlar o zaman ? orada söylenenler de eğitim faaliyeti

Yanlış bilgi, yaz tatilinde maaş karşılığı yoktur. 10 saat derse girsen 10 saat ek ders alırsın. 8. Madde kapsamındaki dersler ile birlikte 44 saat ek ders alınabilir.
Ben okul dönemi için maaş karşılığı 20 saat dedim. Yazın idarecide şu an öyleyim 19yönetim artı 6 saat koordinatörlüğüm var. Akşamlarında usta öğreticilik veriyorum haftada 10 saat. Etti sana 35 ben bunu bilirim. Yıllardır da böyle ödenmiş başkalarına.

Yaz dönemi mesem koordinatörlük ücreti arttırımlı ödeniyor ki Yaz döneminde bütün ücretler öğretmenler için öyle diye biliyorum ama bazı yerler arttırımlı vermediği için bizim okulda vermiyor. Bunun yönetmeliği var mı acaba mesem koordinatörlüğü için.

Yaz dönemi mesem koordinatörlük ücreti arttırımlı ödeniyor ki Yaz döneminde bütün ücretler öğretmenler için öyle diye biliyorum ama bazı yerler arttırımlı vermediği için bizim okulda vermiyor. Bunun yönetmeliği var mı acaba mesem koordinatörlüğü için.
Arttırımlı neden olsun ki hocam. Öyle birşey Afyon'da ve Manisa'da yok. İlk defa sizden duydum.

Bizde bir müdür yardımcısı vardı hafta 2 saat fazladan ekders yazıyordu tüm idarecilere. Sorduğumuzda da fazla mesai olduğunu söyle. Ne alaka dediğimizde işte devamsızlık felan girerken mesai saati doluyormuş fazladan kalıyorlarmış felan dedi. Dedim öyle bişey yok g.tunden ekders maddesi uydurma. Olayı müdüre taşıdık "yazmayacaksın" dedi bizim yanımızda. Bir kaç ay yazmadı sonra baktım yine yazmaya başlamış. Dedik noluyo yok ben araştırdım bizim hakkımız felan. Bu sefer cimere şikayet edildi. Soruşturma sürerken ceza alcaklarını anladıkları için tüm fazla aldıkları ücretleri geri yatırdılar cezadan yırtmak için.

Neler neler yaşıyoruz

Sayın hocam normalde haftasonlari Yaz tatilleri mesai sonrası ek dersler arttırımlı ödeniyor. Örnek olarak mesleki açık lise dersleri.
Sayın hocam arttırımdan kastım hafta sonu bir akşamları evet katsayı farklı zaten. Dk gibi iki katı değil. Değilse hemfikiriz O konuda.katılıyorum size

Sayın hocam arttırımdan kastım hafta sonu bir akşamları evet katsayı farklı zaten. Dk gibi iki katı değil. Değilse hemfikiriz O konuda.katılıyorum size
Evet iki katı değil hocam o sadece dyk özel idi. İşte haftasonu için arttırımlı olan ücreti Yaz tatilinde vermiyorlar onun ile ilgili bir yönetmelik var mutlaka

ilksms
Geri