isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,280 Cumartesi saat 10:15'de #31 LocalInternet' Alıntı: ilk defa yönetici olacak kişiler için akademi başvuru ekranı neredir? Genişletmek için tıkla ... Mebbis Başvuru Modülünde olur. Ama henüz açılmadı diye biliyorum.
LocalInternet' Alıntı: ilk defa yönetici olacak kişiler için akademi başvuru ekranı neredir? Genişletmek için tıkla ... Mebbis Başvuru Modülünde olur. Ama henüz açılmadı diye biliyorum.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,280 Bugün 15:17 #32 İlk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınladı: EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİ AÇIKLANDI 2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirme takvimi duyuruldu. www.meb.gov.tr Son düzenleme: Bugün 15:22
İlk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınladı: EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİ AÇIKLANDI 2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirme takvimi duyuruldu. www.meb.gov.tr
LocalInternet Aktif Üye Mesajlar 257 Bugün 16:09 #33 Başka illerde eğitim ve sınav olabilecek miyiz ?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,280 Bugün 16:49 #35 LocalInternet' Alıntı: 2025 Mart EKYS puanını kullanabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla ... Geçen yıl kullanmadıysanız geçerli.
LocalInternet' Alıntı: 2025 Mart EKYS puanını kullanabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla ... Geçen yıl kullanmadıysanız geçerli.