isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,413 27 Haziran 2026 #31 LocalInternet' Alıntı: ilk defa yönetici olacak kişiler için akademi başvuru ekranı neredir? Genişletmek için tıkla ... Mebbis Başvuru Modülünde olur. Ama henüz açılmadı diye biliyorum.
LocalInternet' Alıntı: ilk defa yönetici olacak kişiler için akademi başvuru ekranı neredir? Genişletmek için tıkla ... Mebbis Başvuru Modülünde olur. Ama henüz açılmadı diye biliyorum.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,413 2 Temmuz 2026 #32 İlk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınladı: EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİ AÇIKLANDI 2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirme takvimi duyuruldu. www.meb.gov.tr Son düzenleme: 2 Temmuz 2026
İlk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınladı: EĞİTİM KURUMLARINA İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİ AÇIKLANDI 2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirme takvimi duyuruldu. www.meb.gov.tr
LocalInternet Aktif Üye Mesajlar 281 2 Temmuz 2026 #33 Başka illerde eğitim ve sınav olabilecek miyiz ?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,413 2 Temmuz 2026 #35 LocalInternet' Alıntı: 2025 Mart EKYS puanını kullanabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla ... Geçen yıl kullanmadıysanız geçerli.
LocalInternet' Alıntı: 2025 Mart EKYS puanını kullanabilecek miyiz ? Genişletmek için tıkla ... Geçen yıl kullanmadıysanız geçerli.