İdareci kadromuz?

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
1)Arkadaşlar yayınlanan videolara bakıyorum idareci kadromuz diye bi kısım var
bende ise "kadromuz" var?

2)Bir de müdür, müdür baş yard ve müdür yardımcılarını ekledim
ama teşkilat yapısında sadece müdür ve müdür baş yard görünüyor, neden ki?

3)bir de o menüde idareci birim eşleştirme diye bişey var, tıklıyorum hiç bişey olmıyi..?

Bu üçünün cavabını istiyorum :mrgreen:

Daha yayınlamadım gerçi,31 Aralık'a kadar anca yaparım ben bu işi:)

1-değitirilebiliyor o.. hem salla gitsin ne fark eder.. tüm kadroyu aynı yere ekle daha kolay işte..
2-yayımla ve başka tarayıcıda aç bak.. bendede chromda dediğin oluyordu explorerda olmadı ama.. çerezlerlemi alakalı artık bilemem..
3-o bölümdeki herşeyi doldurmak zorunda değilsin.. bu site okullar için değil milli eğitim müdürlükleri için yapıldığı için böyle alakasız bir ton şey var zaten..

bende de aynı sorun var. iki okulu hazırlıyorum. birinde idari kadro diğerinde kadromuz yazıyor. destek bölümüne yazdım. standart menü değiştiremezsiniz dediler. bende öyle bıraktım. ama asıl sorunum menü açıyorum yayınladığımda görünmüyor ama alt menülerde sorun yok. mesela okulumuz menüsüne alt menü oluşturunca görünüyor. ana menü grubuna ne eklersem ekliyim görünmüyor.

çok teşekkür ederim tayinci42 hocam, şimdi hallolmuş görünüyor
ozzzzz80 hocam valla ben de sistemi anlamaya çalışıyorum ama gerçekten garip bi sistem sanırım
aynı şeyi bi yapıyosun olmuyo, bi sonraki sefere oluyo sanırım.. :oops:

Kadromuz menusunü düzenleme yaparken iki farklı isim kullanabiliyorsun
Düzenleme seçeneklerinde
Kadromuz
İdari kadromuz olarak seçilebiliyor

öğretmenleri ekledim idarecileri önceden eklemiştim internet exp ve firefoxta eklediğim öğretmenler teşkilat şemasında görünmüyor ama chrome da düzgün bir şekilde görünüyor. Ben bu işten birşey anlamadım

Arkadaşlar site iframe içerisinde çalıştığı için yaptığımız değişiklikleri anında göremiyoruz çünkü tarayıcı değişikliği farketmiyor ve önbellekten alıyor içeriği. Sol menüden nereye tıklarsanız tıklayın adres çubuğundaki adres bilgisi hiç değişmiyor zaten. Bunu aşmanın en güzel yolu firefoxta sitenize sağ tıkladığınızda geçerli çerçeve -> sadece bu çerçeveyi görüntüle komutuna tıklayıp sitenizi oradan çalıştırın. Yaptığınız her değişiklik sayfayı yenilediğinizde anında görünecektir.

unknownrealmman' Alıntı:
Arkadaşlar site iframe içerisinde çalıştığı için yaptığımız değişiklikleri anında göremiyoruz çünkü tarayıcı değişikliği farketmiyor ve önbellekten alıyor içeriği. Sol menüden nereye tıklarsanız tıklayın adres çubuğundaki adres bilgisi hiç değişmiyor zaten. Bunu aşmanın en güzel yolu firefoxta sitenize sağ tıkladığınızda geçerli çerçeve -> sadece bu çerçeveyi görüntüle komutuna tıklayıp sitenizi oradan çalıştırın. Yaptığınız her değişiklik sayfayı yenilediğinizde anında görünecektir.

:alkis: :alkis: Teşekkürler hocam dediğinizi uyguladım. işe yaradı :++:

unknownrealmman' Alıntı:
Güzel bilgi :+1:

unknownrealmman' Alıntı:

yapamadım desem :?

1. Firefox tarayıcıyı açıyoruz. (ie'de böyle bir özellik var mı bilmiyorum, chrome kullanmadığım için onda da böyle bir özellik var mı bilmiyorum)
2. Sayfa içerisinde herhangi bir yerde farenin sağ tuşuna basıyoruz.
3. Sağ tuş menüsündeki "geçerli çerçeve" bölümüne geliyoruz.
4. Açılan alt menüdeki "sadece bu çerçeveyi göster" komutuna tıklıyoruz.
5. Okul sitemizin gerçek adresi işte bu kısım.
6. Yönetim panelinden değişiklikleri yapıp "yayınla" dedikten sonra buradaki "yenile" komutunu kullanarak değişiklikleri görebiliyoruz artık.

İlk başlarda yadırgamıştım ama yavaş yavaş alışmaya başladım bu şablona. En büyük sıkıntı üst menü. Fareyi sayfa içerisinde rahat rahat hareket ettiremiyoruz. Sürekli bir yerlerden bir menü fırlayıp geliyor.

Ekli dosyalar

• f1.jpg
    f1.jpg
    242.9 KB · Görüntüleme: 755
  • f2.jpg
    f2.jpg
    236.6 KB · Görüntüleme: 757
ozzzzz80' Alıntı:
bende de aynı sorun var. iki okulu hazırlıyorum. birinde idari kadro diğerinde kadromuz yazıyor. destek bölümüne yazdım. standart menü değiştiremezsiniz dediler. bende öyle bıraktım. ama asıl sorunum menü açıyorum yayınladığımda görünmüyor ama alt menülerde sorun yok. mesela okulumuz menüsüne alt menü oluşturunca görünüyor. ana menü grubuna ne eklersem ekliyim görünmüyor.

- Menüden Kadromuz/İdari Kadro satırındaki düzenle düğmesine tıkla.
- Açılan penceredeki Menü Adı kısmını değiştir ve güncelle.

unknownrealmman' Alıntı:
1. Firefox tarayıcıyı açıyoruz. (ie'de böyle bir özellik var mı bilmiyorum, chrome kullanmadığım için onda da böyle bir özellik var mı bilmiyorum)
2. Sayfa içerisinde herhangi bir yerde farenin sağ tuşuna basıyoruz.
3. Sağ tuş menüsündeki "geçerli çerçeve" bölümüne geliyoruz.
4. Açılan alt menüdeki "sadece bu çerçeveyi göster" komutuna tıklıyoruz.
5. Okul sitemizin gerçek adresi işte bu kısım.
6. Yönetim panelinden değişiklikleri yapıp "yayınla" dedikten sonra buradaki "yenile" komutunu kullanarak değişiklikleri görebiliyoruz artık.

İlk başlarda yadırgamıştım ama yavaş yavaş alışmaya başladım bu şablona. En büyük sıkıntı üst menü. Fareyi sayfa içerisinde rahat rahat hareket ettiremiyoruz. Sürekli bir yerlerden bir menü fırlayıp geliyor.

:) teşekkürler

BBNET
Geri