İdare Tarafından Bir değil İki okulda Dinlendiğimizi Düşünüyoruz.... Help

Kodla Büyü

bznesm

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar olay şu biz müdür yada müdür yardımcısı odasında ne konuşursak müdürün haberi oluyor, hatta bi okulda müdür yardımcısı kalp krizi geçirdi Allah dan bişeyi yok, şimdi yardımınıza ihtiyacımın olduğu konu şu: böcek midir dinleme aleti midir onu bulan bir cihaz makine bildiğiniz bir şey var mı, kimseyi de suçluyamıyoruz, suçlayabilmemiz için kanıt lazım bu işlerden anlayan var mı acaba yardım yardım yardım.....

Böcek veya dinleme cihazı değil, etrafınizdaki yavsaklardan biri veya bir kaçı konuşulanlari taşıyor emin ol. Hatta muhtemelen idare aleyhine en çok konuşan , asla yapmaz dediğiniz kişinin bizzat kendisi ... Bu sebeple öğretmenle iletişim kurmam, öğretmen odasına girmem. Öğretmenler kadar karakteri oturmamış başka bir meslek grubu çok zor bulunur ülkede. Yalakalık yapma yarışina girmekte birinciler. Nereden biliyorum bunları derseniz bizzat idareci odasındaki trafiğe defaten tanık oldum ve midem bulandı. Adamlar en yakin arkadaşlarını , kanka kardeş vs dediklerini ihbar ediyor

kablosuz olarak sesi iletiyorsa ğer RF dedektörleri var, erişilebilir fiyatlarda. Ama öyle değil de sesi kaydedip daha sonra kayıttan dinliyor da olabilirler. Eğer öyleyse profesyonel cihazlar biraz pahalı olabiliyor.

İdarenin bir şekilde sizi dinliyor olması da güzel aslında 😄
O tarz bir cihazın sürekli enerji ihtiyacı olacağı için prizlerin, buvatların yakınına bakmakta fayda var. Bir de sürekli fişe takılı bir cihazın içine yerleştirilmiş olabilirler.

Hocam ozel konusmalari tuvalette, muslugu sonuna kadar acarak yapmak lazim.Aron Feller, Polati bu metotla dinleyemiyordu.Suphelendigim makineye keylogger koyardim.

usbye sürekli takılı duran flash bellek görünümlü kayıt cihazları var onlardan da olabilir.

Kamera ve mikrofonlu PC varsa yakınınızda ajanı dışarda aramayın. Gizli dinleme ve izlemeyi aktaran yazılımlar var.

Kamera ve mikrofonlu PC varsa yakınınızda ajanı dışarda aramayın. Gizli dinleme ve izlemeyi aktaran yazılımlar var.
hımm bu mantıklı bilgisayara program kurmuş olabilir yani öyle mi, valla arkadaşlar nasıl oluyor bilmiyorum aama her şeyi biliyorlar sıradan bi dedikodu yayma olayı değil gibi bakalım

Hocam ben senin aradığın böceği buldum. Aslında kendin demişsin konuşuyor(uz) diye. Konuştuklarınızı duyan (veya duyanlar) kimsenin olmadığı yerde konuşuyoruz dersen de konuştuğun (veya konuştukların) insanlar gidip ne varsa anlatıyorlardır. Hatta belki de idare kimden daha net ve doğru istihbarat geliyor diye ölçüp tartıyordur. Bazen çözüm en basit yerdedir.

Ben de öğretmenler odasına gidip diğer hocalarla pek muhattap olmuyorum. Olur da öğretmenler odasında oturursam da dışardan gürültü almayan kulaklığımı takıp müzik dinliyorum kimsenin ne konuştuğunu zerre duymuyorum.

Önceden çalıştığım bir okulda da vardı bir tane öğretmenler odasında dönen herşeyi müdüre yetiştiren birisi. Sonradan da öğrendik evli iki çocuk babası müdürcüğüne doğum gününde pasta yapıp getiriyormuş. Başbaşa tiyatrolara gidiyorlarmış falan. Yalakalık çok üst seviyelere çıkmış yani.

Özetle teknolojik birşeylerden şüphelenmeden önce kesin etrafından laf gidiyordur. Ayrıca ne konuşulduğunu dinleyecek diye yasa dışı dinleme yapacak kadar sorunlu bir müdür değildir inşallah. Çünkü öyle birşey varsa (ki sanmıyorum) iş mahkemeye gider.

ben de çok cihaz olacağına ihtimal vermedim ama belli de olmaz. bu tip şeyler idarenin kulağına gitsin diye bizim zarf atarak yanlarında konuştuğumuz insanlar vardır mesela. bir zarf atın şüphelendiğiniz birinin yanında illa ki gidiyor idareye o konuşulanlar. hatta bazen gitsin diye özellikle bile konuşuruz biz :)

Eğer herhangi bir şekilde dinleme yapıldığını tespit ederseniz müdürü hopatırlar hocam. Böyle bir riske girmez bence. Hocalarımın dediği gibi pis bir ispiyoncu yalaka vardır. Her okulda oluyor onlardan.

Biri birinin arkasından konuşur, arkadan konuşma derim amaan senlede bişey konuşulmuyor derler.
Sonra arkasından konuştuğu adam gelir bakarsın ooo can ciger. sonra o gider diğeri onun arkasından atar.
Bir kısır döngü halinde devam eder.
Tabi enteresan olan; sonunda kötü olan ben oluyorum. Çok büyük rahatlık ama kafa dinlemek.

cihaza kimsenin yüreği yetmez hocam kvkk dan adamı zıplatırlar.
bazı çalıştığım kurumlarda yav....ak lar vardı telefonu cebine koyup ses kaydedip sonra gidip müdüre dinlettiren .1.si en güvendiğin arkadaşına bile güvenme.kalıbımı ortaya koyarım ki durum böyle.kantinde bahçede idarenin anasına bacısına sövüp 5 dakika sonra müdürüüüm deyip odasın da kahve içerler.sana tavsiyem işini yap dedikodu ortamında dahi olma yeter.
şuda bir ihtimalki basit bir bardak oyuncak tablo saat dahi olsa ses görüntü kaydetmeleri mümkün.Ama o haldede sürgün yiyeceğini bilirler

Ana avrat dinleyenlere küfredin. hatta dinleyenin üzerine alınması için belirteçler kullanın. isim vermeyin. makam vermeyin. O düşünsün. dişlerinizi gösterin.

ilksms
Geri