İbeMatik İşletmelerde Beceri Eğitim Evrak Otomasyonu

Kodla Büyü
Arkadaşlar Sözleşme fesih tutanağı ekledim okulumuzda lazım olan bazı formları vakit buldukça ekliyorum. Belki sizlerin de ihtiyacı olur diye paylaşıyorum.
Eline sağlık hocam. devamsızlık formunu A5 boyutunda alma imkanımız var mı? A4'e 2 tane gelecek şekilde. bir de Aylık rehberlik formunu da A4 yatay 2 adet olacak şekilde yapılabilir mi?

Eline sağlık hocam. devamsızlık formunu A5 boyutunda alma imkanımız var mı? A4'e 2 tane gelecek şekilde. bir de Aylık rehberlik formunu da A4 yatay 2 adet olacak şekilde yapılabilir mi?
Tamam hocam devamsızlık her sayfaya isterseniz 2, isterseniz 1 form olacak şekilde düzenlendi. Aylık rehberlik formunu da müsait bir zamanda halletmeye çalışacağım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tamam hocam devamsızlık her sayfaya isterseniz 2, isterseniz 1 form olacak şekilde düzenlendi. Aylık rehberlik formunu da müsait bir zamanda halletmeye çalışacağım.
Çok teşekkür ederim hocam. Eline sağlık. 60-70 öğrenci olunca bunları elle doldurmak zor oluyor. çok işime yaradı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Geri