Merhaba arkadaslar isyeri sgk no isyeri bulamiyor nerden bakabilir acaba sgk kayitli degilse ne yapabilirim
Bizim müdür yardımcısı vergi numarası ile kayıt yapıyor. Sanırım her iş yerinin de SGK sicil numarası yok, yanında sigortalı çalıştırıyorsa oluyor diye biliyorum.Merhaba arkadaslar isyeri sgk no isyeri bulamiyor nerden bakabilir acaba sgk kayitli degilse ne yapabilirim
Peki vergi no ile kaydederken isyeri adini yanlis vs girersek bi sorun olur muBizim müdür yardımcısı vergi numarası ile kayıt yapıyor. Sanırım her iş yerinin de SGK sicil numarası yok, yanında sigortalı çalıştırıyorsa oluyor diye biliyorum.
E okula mi hocam hangi sistemeTC kimlik no ile sisteme kayıt yapabilirsiniz.
Kaşelerinde yazan ismi doğru bir şekilde girerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Biz sözleşmeye illa ki kaşelerini bastırtıyoruz.Peki vergi no ile kaydederken isyeri adini yanlis vs girersek bi sorun olur mu
E-okul-İşletmelerde mesleki eğitim uygulamaları modülüneE okula mi hocam hangi sisteme
Peki vergi no ile kaydederken isyeri adini yanlis vs girersek bi sorun olur mu
Tesekkur ederim hocamOlmaz hocam. Bazı iş yerleri sgk no'ları olmasına rağmen bilmedikleri için yanlış verebiliyorlar ilk önce onu teyit edin. Yoksa vergi no ile bilgileri manuel girerek kaydedebilirsiniz.