easytr' Alıntı:ne kadar yanlı bir karikatür. delik olmayan tarafta oturanları ne hikmetse sakallı çizlmişler. çizenin beynindeki solucanlar gayet net. halbuki objektif olsa kendisi için daha iyi. hep aşağılama mantığıyla hareket edenlerin sonu daima hüsran olacak.ama basmıyor işte. işin ilginç yanıtı bunu paylaşanın profil fotoğrafıda basayevin sakallı görüntüsü.uhaha:
easytr' Alıntı:ne kadar yanlı bir karikatür. delik olmayan tarafta oturanları ne hikmetse sakallı çizmişler. çizenin beynindeki solucanlar gayet net. halbuki objektif olsa kendisi için daha iyi. hep aşağılama mantığıyla hareket edenlerin sonu daima hüsran olacak.ama basmıyor işte. işin ilginç yanı bunu paylaşanın profil fotoğrafıda basayevin sakallı görüntüsü.uhaha:
honor' Alıntı:Küçük bir nükte ile konuyu dahada alevlendireyim Şahıs isim olarak belirtmiyeyem şuan vekil mhp'den. Bunu Azerbaycanda iki kişi meyhanede demlenirkn görür. Biri diğerine sorar hani bunlar Nizam-ı Alemci idi bu burda demleniyor diğeri nükteli bir cevap verir, Bunların Nizamcıları ayrıldı başka parti kurdu geriye Alemciler kaldı. Dikkat yaşanmış bir olay uydurma değildir.
cesur yürek99' Alıntı:önce bende bir nükte ile başlayım akp millet vekili iken sekreteri iley zina yaparken yakalan konya millet vekili halil ürün mkyk üyeliğinden ve yerel yönetimlerden sorumlu iken neden akp den uzaklaştırılmıştır. halil ürünün zina yaptığıının karakol kayıtlarında var bunun üzerine karısıda boşanmıştır.
honor' Alıntı:Küçük bir nükte ile konuyu dahada alevlendireyim Şahıs isim olarak belirtmiyeyem şuan vekil mhp'den. Bunu Azerbaycanda iki kişi meyhanede demlenirkn görür. Biri diğerine sorar hani bunlar Nizam-ı Alemci idi bu burda demleniyor diğeri nükteli bir cevap verir, Bunların Nizamcıları ayrıldı başka parti kurdu geriye Alemciler kaldı. Dikkat yaşanmış bir olay uydurma değildir.
easytr' Alıntı::alkis: :alkis: hocam tebrikler. ama emin ol birazdan yazacağı savunmayla ciddi ciddi kahkaha atacaksın. çok dayanaksız sallıyoruhaha:
evet eşi halil üründen dayak yemiştir ve eşi dayak yediği gün karaola sığınmıştır. karaolda kadının analattıkları ortada sekreteri ile ilişkisi olduğu için tartıştıklarını ve dayak yediğini anlatmıştır. lan bunu konyda bilmeyen mi var. bide konyalıyım diyor. kondaylı ayşe türkmen oğlu akp millet vekili apo nun avukatlığını yapmak için müracatta bulunmamış mı?format_01' Alıntı:cesur yürek99' Alıntı:önce bende bir nükte ile başlayım akp millet vekili iken sekreteri iley zina yaparken yakalan konya millet vekili halil ürün mkyk üyeliğinden ve yerel yönetimlerden sorumlu iken neden akp den uzaklaştırılmıştır. halil ürünün zina yaptığıının karakol kayıtlarında var bunun üzerine karısıda boşanmıştır.
Halil Ürünü tanırım mükemmel bir insandır. bir komploya kurban gitmiştir senin dediğin gibi zina yaparken filan yakalanma olayı yoktur. kendi kasetlerinize bile inanmazken, bir iftiraya inanman senin değerini gösterir. Eşi Halil Ürünü dövdüğü için boşamıştır, Partide kalması partiye zarar vereceğini düşündüğü için tayyip erdoğan listeden çıkarmıştır.( konyalıyım ve kendisini tanırım ama akp li değilim, cemaatçide değilim sen şimdi hemen çamuru atarsın)
İşte bakın arkadaşlar çamur at izi kalsın mantıklı demedimmi. nasıl haklı çıkardı beni. bırakalım da kendi kendine anlatsın yine hikayelerini haydi eyvallah![]()
easytr' Alıntı:cesur yürek99' Alıntı:honor' Alıntı:Küçük bir nükte ile konuyu dahada alevlendireyim Şahıs isim olarak belirtmiyeyem şuan vekil mhp'den. Bunu Azerbaycanda iki kişi meyhanede demlenirkn görür. Biri diğerine sorar hani bunlar Nizam-ı Alemci idi bu burda demleniyor diğeri nükteli bir cevap verir, Bunların Nizamcıları ayrıldı başka parti kurdu geriye Alemciler kaldı. Dikkat yaşanmış bir olay uydurma değildir.
senin gibi vatan satanlarla olmaktansa nizamcı da oluruz, nizamsızda. biz akp li millet vekillerin nerelerde alem yaptıklarını bilsem dudakların uçuklar. buda bir gerçek. bu ülke içki içeni unutrda vatan satanı unutmaz.
bide şu şunu bileseniz dudağınız uçuklar, ağzınız açık kalır gibi abartılı içi bomboş cümleleri yok mu? görende sanar bu eleman istihbarattan diye. zaten söylese bile sallayacak işte. kendini nimetten sanıyor beyler, cevap yazmıyorum ben daha. bir arkadaşın dediği gibi tüm türkiyenin izlediği videolara komplo deyip olmayan videoyla kişileri karalayan karaktersizdir benim gözümde. boşa vakit harcamaya gerekte yok.
format_01' Alıntı:hehe ülkeyi sattılar bir tek konyanın çumrası kaldı onuda yarın satacaklarmış hemde ayşe türkmenoğlunun avukatlını yaptığı apoya . O ne ya önümden geçen ipi bahçelimi attı yoksa arkadaşta bahçeliye özenip ipmi salladıuhaha:
Aynen hocam dedim ya kendi kendine debelensin burada, harcanan vakte acırım
cubido' Alıntı:araya giriyorum ama bu arada benzine 9 kuruş daha zam geldi.
hakanotuken' Alıntı:Resim yanlı çizilmiş bu tutumlar hiç hoş değil, rahat bırakında şu Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeyim diyorum ama böyle şeyler beni zorla ak partiye yanaştırıyor. Sakal nerenize batıyor.
hakanotuken' Alıntı:Resim yanlı çizilmiş bu tutumlar hiç hoş değil, rahat bırakında şu Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeyim diyorum ama böyle şeyler beni zorla ak partiye yanaştırıyor. Sakal nerenize batıyor.
cesur yürek99' Alıntı:din dersi geldi araya kürtçe derside sokuldu. siz bu ülke bölünse kalkar bir de alkışlarsınız. yukardakiler niye sakallı olunca ne oluyor sen her saklallıya dede mi diyorsun. kuranı kerim dersinin konulması ilk teklif eden MHP dir. meclis kayıtlarını araştırabilrsiniz. siz dini siyasete alet eder sonrada ülkeyi satarsınız. her gün 10 şehit gelse umrundamı? nasıl olsa delik senin tarafta değil.
bu gün hükümet kur an dersini getirdi ama bayrak şiirini çıkardı neden? bir şirden dolayı hapis yatan başbakan aceba bayrak şiirinden neden rahatsız oldu. yerel yönetim yasası çıkıp ülke bölünmeye doğru gitse umrunda mı?
binlerce sakallı adam faiz yiyor kumar oynuyor zina yapıyor her nane var