Sayın Hocam,HASGUL' Alıntı:İçerik olarak hazırladığım haberin fotoğraflarını foto galeriye ekledim.İçerikte de Fotoğraflar için tıklayın.. yazıp foto galeriye bağlantı ekle diyorum Url ye ne yazdıysam olmadı.Yardım lütfen..
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Foto galeride bir kategori oluşturup resimleri oraya atarsın. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Foto galerideki kategoriye link verirsen işlem tamamdır.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Foto galeride bir kategori oluşturup resimleri oraya atarsın. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Foto galerideki kategoriye link verirsen işlem tamamdır.
cancoban' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
aynı sorun bende de var. sizin söylediğiniz gibi yaptım. ancak bağlantı eklediğimizde mesela, fotoğraflar için tıklayınız, yazamıyorum. içerikler/......html yazıyor.
var mıdır hocam çözümü?
fanfatih' Alıntı:cancoban' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
aynı sorun bende de var. sizin söylediğiniz gibi yaptım. ancak bağlantı eklediğimizde mesela, fotoğraflar için tıklayınız, yazamıyorum. içerikler/......html yazıyor.
var mıdır hocam çözümü?
Bu durumdaki çözümü söylüyorum. HTML kodlamasına geçiyorsunuz. A hreflerin arasında kalan yere içerikler/......html yazısını silip görüntülenmesini istediğiniz metni yazıyorsunuz.
habibocak' Alıntı:Sayın Hocalarım,
1. Adım : Öncelikli olarak galeriye bir kategori oluşturup içine resimleri ekliyoruz.
2. Adım : İçeriğe gelip duyuru yada haber ekliyoruz. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Fotoğraf Galeri Bağlantısı ekliyoruz ve yayınla deyip içeriği yayınlıyoruz.
3. Adım : Yayınladığımız içerikteki Fotoğraf Galeri Bağlantısına tıklıyoruz ve galerimiz açılıyor. Resimlerin altında sağa tıklıyoruz ve galerinin linkini kopyalıyoruz.
4. Adım : Tekrar içeriğe gelip içerikteki bağlantıyı siliyoruz. Oraya yazmak istediğimiz metni yazıyoruz. (Mesela Galeriye ulaşmak için TIKLAYINIZ.) Daha sonra bağlantıyı yapacağımzı metni seçiyoruz ve text editördeki link (zincir) simgesine tıklıyoruz. Kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz. Tamam deyip yayınla diyoruz.
5. Adım : İşlem tamamdır.
Bu arada fanfatih Hocamın yöntemi daha kolay.
İyi çalışmalar.
cancoban' Alıntı:habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
var mıdır hocam çözümü?
HASGUL' Alıntı:İçerik olarak hazırladığım haberin fotoğraflarını foto galeriye ekledim.İçerikte de Fotoğraflar için tıklayın.. yazıp foto galeriye bağlantı ekle diyorum Url ye ne yazdıysam olmadı.Yardım lütfen..