İçerik metni içine foto galeri linki verme yardım:((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasgül

Aktif Üye
İçerik olarak hazırladığım haberin fotoğraflarını foto galeriye ekledim.İçerikte de Fotoğraflar için tıklayın.. yazıp foto galeriye bağlantı ekle diyorum Url ye ne yazdıysam olmadı.Yardım lütfen..

HASGUL' Alıntı:
İçerik olarak hazırladığım haberin fotoğraflarını foto galeriye ekledim.İçerikte de Fotoğraflar için tıklayın.. yazıp foto galeriye bağlantı ekle diyorum Url ye ne yazdıysam olmadı.Yardım lütfen..
Sayın Hocam,

Foto galeri olarak mı gözükecek yoksa her linke tıklayınca tek resim mi gözükecek?

Habib hocam tam sizin siteyede yazıp soracaktım,linke tıklayınca foto galerideki o haber için oluşturduğum foto galeri açılacak.Şimdiden teşekkür ediyorum

Sayın Hocam,

Foto galeride bir kategori oluşturup resimleri oraya atarsın. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Foto galerideki kategoriye link verirsen işlem tamamdır.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Foto galeride bir kategori oluşturup resimleri oraya atarsın. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Foto galerideki kategoriye link verirsen işlem tamamdır.

aynı sorun bende de var. sizin söylediğiniz gibi yaptım. ancak bağlantı eklediğimizde mesela, fotoğraflar için tıklayınız, yazamıyorum. içerikler/......html yazıyor.
var mıdır hocam çözümü?

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

hocam ben aynısını yaptım olmadı

cancoban' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

aynı sorun bende de var. sizin söylediğiniz gibi yaptım. ancak bağlantı eklediğimizde mesela, fotoğraflar için tıklayınız, yazamıyorum. içerikler/......html yazıyor.
var mıdır hocam çözümü?

Bu durumdaki çözümü söylüyorum. HTML kodlamasına geçiyorsunuz. A hreflerin arasında kalan yere içerikler/......html yazısını silip görüntülenmesini istediğiniz metni yazıyorsunuz.

Sayın Hocalarım,

1. Adım : Öncelikli olarak galeriye bir kategori oluşturup içine resimleri ekliyoruz.

2. Adım : İçeriğe gelip duyuru yada haber ekliyoruz. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Fotoğraf Galeri Bağlantısı ekliyoruz ve yayınla deyip içeriği yayınlıyoruz.

3. Adım : Yayınladığımız içerikteki Fotoğraf Galeri Bağlantısına tıklıyoruz ve galerimiz açılıyor. Resimlerin altında sağa tıklıyoruz ve galerinin linkini kopyalıyoruz.

4. Adım : Tekrar içeriğe gelip içerikteki bağlantıyı siliyoruz. Oraya yazmak istediğimiz metni yazıyoruz. (Mesela Galeriye ulaşmak için TIKLAYINIZ.) Daha sonra bağlantıyı yapacağımzı metni seçiyoruz ve text editördeki link (zincir) simgesine tıklıyoruz. Kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz. Tamam deyip yayınla diyoruz.

5. Adım : İşlem tamamdır.

Bu arada fanfatih Hocamın yöntemi daha kolay.

İyi çalışmalar.

fanfatih' Alıntı:
cancoban' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

var mıdır hocam çözümü?

Bu durumdaki çözümü söylüyorum. HTML kodlamasına geçiyorsunuz. A hreflerin arasında kalan yere içerikler/......html yazısını silip görüntülenmesini istediğiniz metni yazıyorsunuz.

:+1: çok teşekkür ederim hocam

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

1. Adım : Öncelikli olarak galeriye bir kategori oluşturup içine resimleri ekliyoruz.

2. Adım : İçeriğe gelip duyuru yada haber ekliyoruz. Text editörde Bağlantı ekle var. Ona tıklayıp Fotoğraf Galeri Bağlantısı ekliyoruz ve yayınla deyip içeriği yayınlıyoruz.

3. Adım : Yayınladığımız içerikteki Fotoğraf Galeri Bağlantısına tıklıyoruz ve galerimiz açılıyor. Resimlerin altında sağa tıklıyoruz ve galerinin linkini kopyalıyoruz.

4. Adım : Tekrar içeriğe gelip içerikteki bağlantıyı siliyoruz. Oraya yazmak istediğimiz metni yazıyoruz. (Mesela Galeriye ulaşmak için TIKLAYINIZ.) Daha sonra bağlantıyı yapacağımzı metni seçiyoruz ve text editördeki link (zincir) simgesine tıklıyoruz. Kopyaladığımız linki buraya yapıştırıyoruz. Tamam deyip yayınla diyoruz.

5. Adım : İşlem tamamdır.

Bu arada fanfatih Hocamın yöntemi daha kolay.

İyi çalışmalar.

teşekkür ederim sayın hocam :+1:

cancoban' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

var mıdır hocam çözümü?

Belki çok acemice bişey olacak ama içerikler/......html yazan kısmın başına hiç boşluk bırakmadan fotoğraf albümü için tıklayınız diye yazıp, yazdıktan sonra yandaki içerikler/....html yazan kısmı silseniz de oluyo :P

HASGUL' Alıntı:

Sizin yaptığınız şekilde yazı üzerinden bağlantı verdiğimizde galerinin linkini şu şekilde;

http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/48/09/711577/fotograf_galerisi_461606.html

ekliyor.(fotoğraflar için tıklayınıza basıldığında) Dolayısıylada galeri bulunamadı gibi hata veriyor.
Yazının üstüne galeri bağlantı linkini köprü olarak verdikten sonra,

http://mebk12.meb.gov.tr yazan kısmı silip okulun dns adını yazacaksınız.

Çözümler için çok teşekkür ederim sayın hocalarım ancak hala hiç birini deneyemedim.Ip değişikliği için 3 gündür mail gelmiyor.Gelse geç geldiği için süresi doluyor.:verymad: :verymad:

BBNET
Geri