üzerime karabasan çöktü.

Kodla Büyü
geçmiş olsun bana da aynısı olmuştu...yataktayım kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum...çok kötüydü...

Nekadar bilimsel olsa da uyku felci gerçekleştiğinde bir korku oluyor, karabasan diye tabir edilen bu olayı biraz araştırınca lucit rüya ve astral seyehat konuları işin içine giriyor, astral seyehat çok ilgimi çekti , internetteki bilgilere göre bir kaç kez başıma gelmiş lakin bir türlü isteyerek yapmayı beceremedim , sebebi ise olayın gerçekleştiği esnada anlam veremediğim anlık tırsma duygusu galiba :)

Uyku felci aslında 7 kişiden birinde (en az hayatında bir defa ) görülen bir rahatsızlıktır. Sadece sinirler arasındaki sinapslarda asetil colin adı verilen bir nerotransmitter'ın az salgılanmasından oluşur. (Uyku esnasında ters bir haraket yapıp kendimize zarar vermemek için salgılanmaz) . Korkmanıza gerek yok. Bu rahatsızlık esnasında halisünasyon görmediğiniz sürece!!!.
Daha detaylı bilgi almak isterseniz national geographic ufo gerçeği adlı videosunu internetten araştırıp son 10-15 dksını izleyin derim (uzaylılar kaçırdı deney yaptı diyen çoğu insanda bu hastalığın olduğu ortaya çıkmış-gördükleri halisünasyonmuş- ayrıca pek çok ülkede bizde söylenen karabasan tarzı hikayeler de mevcut).
Çok sık tekrarlaması yada halisünasyon olması durumunda mutlaka tıbbi destek alın (psikiyatri- neroloji).
not: yemek yedikten sonra en az 2 saat kadar uyumayın rahatsızlığı tetiklediği söyleniyor.

bir hadiste kereat vakti uyuyupda uyandığınızda delirmediğiniz için allaha dua edin diye okumuştum
kereat vakti ikindi vaktinde değildir güneş doğup batarken oluşan vakitlerdir

gzegen' Alıntı:
ateist arkadaslar karabasana inanmaz bu nedenle farkli yanitlar duyabilirsiniz normaldir.
Dar görüşlüsünüz.
Olayların bilimsel açıklaması olduğuna inanmak Allaha inanmamak oluyor sizin için.Sizin gibi metafizik hayranları için gizem ve paranormal olay kesinlikle analiz edilmeden şehir evsanesi halinde kalmalı. Açıklama çalışmak Allahın işine karışmak oluyor.

Ev temiz,kuran bulunuyorsa ve yatmadan onceki ruh haliniz pozitif ise karabasan olmaz.ben dun gece firtina var, hava 12 derece soguk yani balkonda yattim.netice ruyamda karlar arasinda robotlarla mac yaptim.neden robot yatmadan once yegenle oyuncak robotlarla oynadim.ruyamda kasar peynirlerini telefon sirasina gore dizdim.cunku kasari cok severim ve telefonun dokunmatigi bozuldu.Allah sizi karabasana birakmaz

Ama aciklanamayan ates olaylarini gozumle gordum.bunlar cinlerden kaynaklaniyor.fakat ailenin gecmisindeki kotu bir olaydan yine Allahin dilemesiyle gerceklesiyor

Ben de eski sovyet ülkelerinden birinde üniversite öğrencisi iken öğrenci evine çıktım. Serhat diye Sivaslı birisi ile aynı odada kalıyordum. O çekyatta yatıyordu. Banada doğal olarak karyola düşmüştü. Bir haftadan fazla sürekli o yatağa her yatışımda kabuslar görüyordum. Halbuki ateşli bir hastalığım falan da yoktu. Sonra ben salonda yatmaya başladım. Ev ahalisi gece geç vakitlere kadar salonda oturuyordu. Onlar kalkınca ben de salondaki çekyata yatıyordum. Bu durum hem benim için hem onlar için rahatsız edici idi aslında.

Sonra serhat bana niçin kendi yatağımda yatmadığımı sordu. Bende dedimki salon daha rahat. Salonda yatıyorum ben dedim. Sonra dediki: doğru söyle kabus mu görüyordun kanepede dedi. Evet dedim. Kanepedeki yatağı bir kaldırdık ki altında ev sahibinin komünizm döneminden kalma lenin stalin vs kitapları. Onları evin kilerine taşıdık. Sonra rahat rahat yattım o kanepede.

aslinda uzay evreninde olanlar,sesler,hatiralar hicbirsey kaybolmuyor evrende bir yerde depolaniyor.gecmis bir kere daha yasanabilir olaylar duzeltilebilir bir makine lazim.

karabasan,cin vs. neye inanırsanız inanın. Allah c.c. istemedikçe hiçbir şey size zarar veremez. bunu bilin buna göre düşünün hiç bişey olmaz

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Bu arada bir arkadaşım da benzer birşey yaşadı. Bu anlattığım gerçek. Üzerine karabasan çökmüş nefes alamıormuş boğuluyorum derken zar zor uyanmış. Bir de bakmış ki kedisi ağzının üzerine oturmuş:)) Bu gerçek.

Bencede kedidir o kedi... :puhaha:

tamemen 3 harflilerle alakalı bir durum zaten metafizik alemin varlığına inanmayanlar için bunlar hurafeden öteye gidemez.. o yüzden bence herkes bir kere yaşamalı sonra anyayı konyayı anlamalı :))

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
Bu arada bir arkadaşım da benzer birşey yaşadı. Bu anlattığım gerçek. Üzerine karabasan çökmüş nefes alamıormuş boğuluyorum derken zar zor uyanmış. Bir de bakmış ki kedisi ağzının üzerine oturmuş:)) Bu gerçek.
Soğuk havalarda kedilerin insanın yatağı üzerinde uyuduğunu biliyorum. Annem özellikle bebeklerin ağzına yakın yattıklarını anlatırdı. Uyanık kediler, insan nefes verdikçe oluşan sıcaklığı kendini ısıtmakta kullanıyormuş. :D

Bu olayın hem dini hemde bilim açısından değerlendirmek lazım.Bikere ikindi ve akşam arası özellikle de akşama 1 saat kala uyumak akli denge açısından çok zararlı.
İkincisi uyku felci vardır.Bu söylenilen olaylar uyku felci olabilir.Ama şeytani cinlerin rahatsızlığı da olabilir.O yüzden Uyumadan ayetel kürsiyi okumak çok faydalıdır.

Biyolojik bir durum ama o anda hissedilenler yada korkup korkmaam dini nednelere bağlı olabilir
aşağıdaki gibi durumdan vazife çıkarabilmek lazım...iş güç araba ev derken unutuveriyoruz
http://youtu.be/HLyOOhbBRnk

sık sık tekrarlanıyorsa bir doktora görünün, uyku apnesi olabilir. nice delikanlılar için '' uykusunda gitti..'' dedikleri olay aslında budur!

Evelki gün uyandığımda yatakta kırıntılar vardı, ancak uyandıktan sonra farkettim. Sanırım bizim ufaklık yatakta k r a k e r falan yemiş. Uykudan uyanıp yanımıza gelir, bizim yatak kendi yatağı gibi.

Ama hiç kabus görmedim, üzerime çöken olmadı.

Ertesi gün bilerek kırıntılarla yattım. Yine üzerime çöken olmadı.

Karabasan kadrosunda demek ki açık var. Yetkililere sesleniyorum, yeterli karabasan yok, her çöküleceğe yetişemiyorlar.

Hey Ya Rabbim ya...

BBNET
Geri