O olcaydogan Üye Mesajlar 13 15 Eylül 2012 #1 şu an ülke tv de meksika sınırı programı var. sağlam programdır, yıllardır takip ederim, tavsiye ederim. derinlkli adamlar...
şu an ülke tv de meksika sınırı programı var. sağlam programdır, yıllardır takip ederim, tavsiye ederim. derinlkli adamlar...
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 15 Eylül 2012 #2 3 yıl önceki ekip çok iyiydi. izlerdim o aralar. birde sıra dışı isimli program çok iyiydi. şimdilerde pek eski tadları yok.
3 yıl önceki ekip çok iyiydi. izlerdim o aralar. birde sıra dışı isimli program çok iyiydi. şimdilerde pek eski tadları yok.
S seda23 Site Gezgini Mesajlar 49 15 Eylül 2012 #3 Tayinci hocama katılıyorum; ama olcay hocama daha çok katılıyorum. Diziler, uyuşturan programlar ve kanallar arasında ülke tv-tvnet gibi kanallar meksika sınırı, açık deniz, makam arabası, sıradışı gibi programlar nefes aldırıyor...
Tayinci hocama katılıyorum; ama olcay hocama daha çok katılıyorum. Diziler, uyuşturan programlar ve kanallar arasında ülke tv-tvnet gibi kanallar meksika sınırı, açık deniz, makam arabası, sıradışı gibi programlar nefes aldırıyor...
P pneuma_ex Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 429 15 Eylül 2012 #5 Bu ülke tv ve tvnetin genel yayınlarını sevmesemde dediğiniz programlar nispeten iyi sayılır.