S seldabal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 838 30 Nisan 2013 #1 arkadaşlar çok acil 500 ve 600 mblik iki dosyayı göndermem lazım dosya paylaşım siteleri 250 ye izin veriyor ne yapabilirim.
arkadaşlar çok acil 500 ve 600 mblik iki dosyayı göndermem lazım dosya paylaşım siteleri 250 ye izin veriyor ne yapabilirim.
M mert02 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 259 30 Nisan 2013 #2 Yandexle 2 gb a kadar mail gönderebiliyorsunuz. oda olmadı yandex diske atın sonra paylaşın işlem tamamdır
Yandexle 2 gb a kadar mail gönderebiliyorsunuz. oda olmadı yandex diske atın sonra paylaşın işlem tamamdır
balnihat Aktif Üye Mesajlar 147 30 Nisan 2013 #3 hocam gmail hesabın varsa google drive a yükle sonra dosyayı sağ tıklayıp e postaya paylaşım ve haber maili gidecektir oradaki linkten indirilebilir benim hep kullandığım yöntem
hocam gmail hesabın varsa google drive a yükle sonra dosyayı sağ tıklayıp e postaya paylaşım ve haber maili gidecektir oradaki linkten indirilebilir benim hep kullandığım yöntem
S seldabal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 838 30 Nisan 2013 #4 tamam teşekkür ederim çok acildi telaşlandım bunlar aklıma gelmedi sağolun arkadaşlar
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 30 Nisan 2013 #5 veya dosyayı winrar ile partlara ayır ve gönder.
S seldabal Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 838 30 Nisan 2013 #8 muabote' Alıntı: wetransfer.com Genişletmek için tıkla ... evet onu buldum birini burdan diğerini gmailden atıyorum çok teşekkürler
muabote' Alıntı: wetransfer.com Genişletmek için tıkla ... evet onu buldum birini burdan diğerini gmailden atıyorum çok teşekkürler