özel okula geçen tableti iade etmesin

Kodla Büyü

bidene

Süper Üye
Süper Üye
merhabalar..
geçenlerde özel okula geçen öğrencilerin tabletlerinin akıbetini sormuştum forumda. bir kaç arkadaş yönetmeliğe göre özel okula geçenlerin tabletlerini iade etmeleri gerektiğini söylemişti.
bir tanıdığım olayın üstüne gitmiş ve geçen sen dağıtılan e-tab 4 tableti vermek istemedi.
yazışmaları aynen paylaşıyorum. bu saatten sonra iade etmek saflıktır :)

Ekli dosyalar

• IMG-20151204-WA0007.jpg
    IMG-20151204-WA0007.jpg
    261.4 KB · Görüntüleme: 955
  • IMG-20151204-WA0006.jpg
    IMG-20151204-WA0006.jpg
    267.8 KB · Görüntüleme: 955
aynı durum bizim okulda da var.. Veli sorun çıkarmış.. Neden verilmiyor diye.. Koordinatöre sordum alınması lazım diyor. ne yapacağız?

işin kötü tarafı başta alınmayacak dediler, şimdi de alın diyorlar.. iyi de giden öğrenciden tablet almak kolay mı? okuldan ayrılırken çok rahat alırdım şimdi uğraş ki tablet gelsin..

bu arada bidene hocam resmi bir yazışma değil gibi sanki kime gittiği kimden geldiği resmi olarak belli değil.

ben şimdi tebliğler dergisini okudum. Okul idaresine durumu belirtip, bu şekilde okuldan ayrılan öğrencilerden tabletlerin geri alınmasını istemelerini belirteceğim. Onlar velileri arasın bulsunlar.. ben burada kimseyi tanımam, bilmem..

Ben bazı arkadaşların kendilerini paralamalarına bir türlü anlam veremiyorum. Size ne kardeşim. Tableti alın mı dediler o zaman istersiniz çocuktan ve veliden vermedilerse tutarsınız tutanağı olur biter. Yok vermiyorlar ne yapacağız. Alamazsak ne olur falan filan.
Bırakın bu işleri siz öğretmensizniz polis değil gidip evinden zorla alacak haliniz yok ya.

BBNET
Geri