O ozkan16 Site Gezgini Mesajlar 88 13 Ağustos 2015 #1 arkadaşlar başvurumu yaptım fakat okul müdürüm onay için benim başvurumun gözükmediğini söyledi. böyle bir sorun yaşayan var mı
arkadaşlar başvurumu yaptım fakat okul müdürüm onay için benim başvurumun gözükmediğini söyledi. böyle bir sorun yaşayan var mı
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 13 Ağustos 2015 #2 bizde de aynı problem var, yarın ilçeyi arayacağım hocam
mehmetural Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 389 13 Ağustos 2015 #3 Başka bi okula görevlendirme iseniz ve mebbisten bu görevlendirme sonlandirilmamissa o okulda gozukebilir başvurunuz.
Başka bi okula görevlendirme iseniz ve mebbisten bu görevlendirme sonlandirilmamissa o okulda gozukebilir başvurunuz.
Y yeniogretmen Site Gezgini Mesajlar 68 26 Ağustos 2015 #4 tercihlerim izin sadece okul onayı var değil mi? il ve ilçe onayı benim mebbiste gözükmüyor. yeni konu açmadan burdan sorayım dedim.
tercihlerim izin sadece okul onayı var değil mi? il ve ilçe onayı benim mebbiste gözükmüyor. yeni konu açmadan burdan sorayım dedim.
ordinaryus Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 26 Ağustos 2015 #5 yeniogretmen' Alıntı: tercihlerim izin sadece okul onayı var değil mi? il ve ilçe onayı benim mebbiste gözükmüyor. yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Aynen bende şimdi farkettim acaba onaylanınca mı mesaj gelecek...?
yeniogretmen' Alıntı: tercihlerim izin sadece okul onayı var değil mi? il ve ilçe onayı benim mebbiste gözükmüyor. yeni konu açmadan burdan sorayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Aynen bende şimdi farkettim acaba onaylanınca mı mesaj gelecek...?
Y yeniogretmen Site Gezgini Mesajlar 68 26 Ağustos 2015 #6 okul onaylayinc a mesaj geliyor hocam.bende onaylandı. ama ilçe ve il onayı yok sanirim.
T Tuna54^ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 430 26 Ağustos 2015 #7 1. Aşama başvurularında okul, ilçe, il onayları gerekiyor. 2. Aşama başvurularında sadece okul onaylıyor. Her onaydan sonra başvuru sırasında belirttiğiniz tel no ya onaylandı mesajı geliyor.
1. Aşama başvurularında okul, ilçe, il onayları gerekiyor. 2. Aşama başvurularında sadece okul onaylıyor. Her onaydan sonra başvuru sırasında belirttiğiniz tel no ya onaylandı mesajı geliyor.