özür durumu açıklandı

Kodla Büyü
Benim atamam oldu çok şükür. Merkezde değil ama en azından aynı il sınırları içerisinde... :)

bir insanı bu bölüm okuduğuna kaç kere pişman edebilirler diyorum yine pişman edecek bir neden buluyor meb..
okul başlar ders seçilecek mi maaş karşılığı dolacak mı diye stres PİŞMANLIK
ara dönemde norm fazlası olarak sürülecekmiyiz diye stres ki sürüldük.... PİŞMANLIK
Eş durumu özründe yer açılacak mı diye stres açılmıyor ve olmuyor doğal olarak PİŞMANLIK....
BU YAŞADIĞIMIZ STRES VE PİŞMANLIKLAR YÜZÜNDEN FAZLA YAŞAMAYIZ BİZ BİLİŞİMCİLER

Arkadaşlar bundan sonraki aşama ile ilgili bilgisi olan var mı? Ücretsiz izin nasıl oluyor? Neye göre yapıyoruz?

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
bir insanı bu bölüm okuduğuna kaç kere pişman edebilirler diyorum yine pişman edecek bir neden buluyor meb..
ara dönemde norm fazlası olarak sürülecekmiyiz diye stres ki sürüldük.... PİŞMANLIK
Eş durumu özründe yer açılacak mı diye stres açılmıyor ve olmuyor doğal olarak PİŞMANLIK....
Çok haklısınız.
Sizin için hayırlısı olsun hocam.
İnanın çok üzüldüm.

endorfinnn' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
Çok haklısınız.
Sizin için hayırlısı olsun hocam.
İnanın çok üzüldüm.
siz sağolun hocam beni üzen bugünkü durum değil ilerisini görememek...
yazında umut olmayacak sonraki senelerde hükümetin zihniyeti değişmedikçe

Arkadaşlar eş durumundan atanamayan öğretmenlerin ücretsiz izin alması ile ilgili birkaç sorum olacak. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

1. İstediğimiz kadar izin alabiliyor muyuz? 3 ay-4 ay gibi. Yoksa 3 sene zorunlu mu?
2. İzinden istediğimiz zaman dönebiliyor muyuz?
3. Ücretsiz izinde iken yer değiştirme ya da il dışı atamalarına başvuruda bulunabiliyor muyuz?
4. Ücretsiz izin sonunda yine atanamazsak sonuç ne oluyor?

Şimdiden teşekkürler...

atanamayanlar arkadaşlar üzülmeyin yazın dilediiğiniz yere atanırsınız inşallah... :sleep:

yer değiştirmesi olmayan arkadaşlar için üzüldüm keşke herkes istediği yerde çalışabilse, inşallah daha sonra yer değiştirebilirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun......

antipc' Alıntı:
Arkadaşlar eş durumundan atanamayan öğretmenlerin ücretsiz izin alması ile ilgili birkaç sorum olacak. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

1. İstediğimiz kadar izin alabiliyor muyuz? 3 ay-4 ay gibi. Yoksa 3 sene zorunlu mu?
2. İzinden istediğimiz zaman dönebiliyor muyuz?
3. Ücretsiz izinde iken yer değiştirme ya da il dışı atamalarına başvuruda bulunabiliyor muyuz?
4. Ücretsiz izin sonunda yine atanamazsak sonuç ne oluyor?

Şimdiden teşekkürler...

güncel

BBNET
Geri