ösym kpss görevlendirmelerini açıklamış

Kodla Büyü
işte öğretmenin hali görev çıkınca kendini piyango vurmuş gibi hissediyor. haftasonu sabahın köründe kalkıp 4-5 saat çalışıyor ayakta duruyor halbuki. bu hale düşürenler utansın. banada bir adet amorti ikramiyesi vurdu :mrgreen:

YGS-LYS lerde hiç görev çıkmasa bile KPSS lerde son 3 yıldır görev çıkıyordu. Temmuzda çoğu öğretmen ve üniversite personeli izine çıktığı için bize sıra geliyordu. Bu yıl anormallik var. Çift yıl olduğu için bu sene KPSS ye katılım çok yüksek olduğu halde görevli ihtiyacını başka yollardan halletmişler anlaşılan.

YGS 1-1
LYS 5-0
KPSS 4-0

Banada çıkmammış. Lys de çıkmamıştı. Dilekçe yazıp ÖSYM büroya fax çekmiştim. 2 görev aldım. yine öyle yapacağım. :++:

şu an için görevlendirmeler listelenmiyor sabah görev çıkınca onay vermemiştim inşallah tekrar listelenir

ofkar' Alıntı:
şu an için görevlendirmeler listelenmiyor sabah görev çıkınca onay vermemiştim inşallah tekrar listelenir

4 sınavdan bir tanesinde görev çıkmıştı sabah baktığımda. Fakat görevli belgesini yazdırmadım sonra yazdırırım diye. Şuanda yazdırmak için giriş yaptım sisteme, görevlendirmelerim kısmındaki liste değişmiş benimde.

2012'den beri protestomu sürdürüyorum ve görev almıyorum. En azından safım belli...

gis açılmıyor şuan? Herkeste mi bu sorun var... 2 de 1 çıkmıştı gördüm ve sistem gitti, onaylayamadım bile...

ozcanikli' Alıntı:
ösym yine kpss görevlendirmelerini açıklamış ve 0 görev vermiş.
Kpss alan bilgisi görev basvurusu mu yoksa basvuru sonucu mu?
Çunku 10 temmuza kadar daha tercihler surecek yazıyor da... Bi yerlerde bi iletişimsizlik mi oldu

cyln' Alıntı:
ozcanikli' Alıntı:
ösym yine kpss görevlendirmelerini açıklamış ve 0 görev vermiş.
Kpss alan bilgisi görev basvurusu mu yoksa basvuru sonucu mu?
Çunku 10 temmuza kadar daha tercihler surecek yazıyor da... Bi yerlerde bi iletişimsizlik mi oldu

KPSS alan testinin başvuruları şu an sürüyor. yalnız her ilde yapılmıyormuş sanırım.
ayın 20 si gibi yapılacak.
açıklanan ise kpss lisans sınavı 5-6 temmuz.

amip33' Alıntı:
Görevlendirmeler kısmında Kpss yok, iptal mi oldu noldu?
Bende 1 saat önce kontrol ediyordum sırayla baktım. 1 de yoktu, 2'de vardı... Öylece sistem gitmişti... Sonra tekrar girdim hiç bişey yok... Dediğiniz gibi görevlendirmelerde KPSS diye bişey yok...

..LysimakhoS..' Alıntı:
ofkar' Alıntı:

4 sınavdan bir tanesinde görev çıkmıştı sabah baktığımda. Fakat görevli belgesini yazdırmadım sonra yazdırırım diye. Şuanda yazdırmak için giriş yaptım sisteme, görevlendirmelerim kısmındaki liste değişmiş benimde.

aynı durum bende de var. görevlendirmeyi kabul ettim fakat çıktıyı alamamıştım.Şimdi çıktı almak için girdim fakat liste değişmiş.

BBNET
Geri