:+1:faruk8542' Alıntı:işte öğretmenin hali görev çıkınca kendini piyango vurmuş gibi hissediyor. haftasonu sabahın köründe kalkıp 4-5 saat çalışıyor ayakta duruyor halbuki.
dijireis79' Alıntı:Banada çıkmammış. Lys de çıkmamıştı. Dilekçe yazıp ÖSYM büroya fax çekmiştim. 2 görev aldım. yine öyle yapacağım. :++:
ofkar' Alıntı:şu an için görevlendirmeler listelenmiyor sabah görev çıkınca onay vermemiştim inşallah tekrar listelenir
Aynı saftayız hocamDaMieN' Alıntı:2012'den beri protestomu sürdürüyorum ve görev almıyorum. En azından safım belli...
Kpss alan bilgisi görev basvurusu mu yoksa basvuru sonucu mu?ozcanikli' Alıntı:ösym yine kpss görevlendirmelerini açıklamış ve 0 görev vermiş.
Bunu biraz açsan hocam? Naptın ne ettindijireis79' Alıntı:Banada çıkmammış. Lys de çıkmamıştı. Dilekçe yazıp ÖSYM büroya fax çekmiştim. 2 görev aldım. yine öyle yapacağım. :++:
cyln' Alıntı:Kpss alan bilgisi görev basvurusu mu yoksa basvuru sonucu mu?ozcanikli' Alıntı:ösym yine kpss görevlendirmelerini açıklamış ve 0 görev vermiş.
Çunku 10 temmuza kadar daha tercihler surecek yazıyor da... Bi yerlerde bi iletişimsizlik mi oldu
Bende 1 saat önce kontrol ediyordum sırayla baktım. 1 de yoktu, 2'de vardı... Öylece sistem gitmişti... Sonra tekrar girdim hiç bişey yok... Dediğiniz gibi görevlendirmelerde KPSS diye bişey yok...amip33' Alıntı:Görevlendirmeler kısmında Kpss yok, iptal mi oldu noldu?
..LysimakhoS..' Alıntı:ofkar' Alıntı:şu an için görevlendirmeler listelenmiyor sabah görev çıkınca onay vermemiştim inşallah tekrar listelenir
4 sınavdan bir tanesinde görev çıkmıştı sabah baktığımda. Fakat görevli belgesini yazdırmadım sonra yazdırırım diye. Şuanda yazdırmak için giriş yaptım sisteme, görevlendirmelerim kısmındaki liste değişmiş benimde.