öneri: tabelaya yazı yazmak

Kodla Büyü

absent

Site Gezgini
arkadaşlar; beyaz zemine sahip bir tabelaya yağlı boya ile yazı yazmak istiyorum. reklam amaçlı olarak. ancak elimle direk yazarsam kesin yamuk ve bozuk olacaktır. bir kağıda kalıp çıkartarak yazmak da geldi aklıma ancak oda çok vaktimi alacak gibi. bana bu konuda fikir sunacak arkadaşların yardımına ihtiyacım var. neler yapabilirim nasıl yazı yazabilirim. şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Hocam yağlı boya ile yazılacak ve kendiniz yapacaksanız zaman alması normal.
Önce bilgisayardan yazacağınız puntolarda çıktı alıp, harfleri sert plastik-karton gibi sağlam ama kolay kesilebilir bir malzemeye yapıştırın .
Her harfin yerini tek tek keserek kalıbını çıkarttıktan sonra rahatça yazabilirsiniz.

Hocam bilgisayarda hazırlayıp, reklamcıda plotterda kestirin, zemin üstüne harfleri geçici olarak yapıştırıp boyayın.

a4 üzerine bilgisayardan çıktı alın.
maket bıçağı ile harfleri kesin şablon yapın
süngerle şablonu kullanarak boyayın

kağıda çıktı alın maket bıçağıyla kesin. ve hazır satılan sprey boya ile boyayın.
yada kağıy bantla yazıyı tabelaya oluşturup sprey boya ile boyayın.

tabelanın boyutları 71*56 a4 e yazmam o yüzden çok zor. yan yana a4 lerde güzel olmaz diye düşündüm ancak habbe hocamın dediği plotter olayını tam bilmiyorum. reklamcılar bunu yapışkan kağıt şeklindemi çıkartıyorlar bu yolla. eğer öyleyse fahrican hocamın dediği yöntem kolay olur bu sayede. reklamcılar photoshopda hazrıladıgım dökümnı yapışkan kağıt olarak çıkartırlarmı ve fiyatı ne kadardrı pahalımıdır.

absent' Alıntı:
tabelanın boyutları 71*56 a4 e yazmam o yüzden çok zor. yan yana a4 lerde güzel olmaz diye düşündüm ancak habbe hocamın dediği plotter olayını tam bilmiyorum. reklamcılar bunu yapışkan kağıt şeklindemi çıkartıyorlar bu yolla. eğer öyleyse fahrican hocamın dediği yöntem kolay olur bu sayede. reklamcılar photoshopda hazrıladıgım dökümnı yapışkan kağıt olarak çıkartırlarmı ve fiyatı ne kadardrı pahalımıdır.

Evet hocam vinil dediğimiz yapışkan harfleri siz de yapıştırabilirsiniz. Yapıştırmadan önce yazı boyutlarına göre tabelada kurşunkalemle çizgileri çizin ve harfleri ortalayarak yapıştırın.

habbe' Alıntı:
absent' Alıntı:

Evet hocam vinil dediğimiz yapışkan harfleri siz de yapıştırabilirsiniz. Yapıştırmadan önce yazı boyutlarına göre tabelada kurşunkalemle çizgileri çizin ve harfleri ortalayarak yapıştırın.
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

BBNET
Geri