önder aytaç'ın öğretmen maaşı konulu yazısı

Kodla Büyü
Meslektaşımız çok güzel ifade etmiş. Önder Aytaç da eleştirileri sansürlemeden yayınlamış ve eleştirebilmiş. Tebrik ve teşekkür ediyorum.
 
"İngiltere de eğitim bakanına gazeteciler soruyor: ‘Sayın bakan, öğretmenler haftada 15 saat çalışıyor fakat doktorlarla aynı maaşı alıyor. Burada bir adaletsizlik yok mu?’ diye. İNGİLTERE EĞİTİM BAKANI DE CEVAPLIYOR: ‘Bilimsel çalışmalar göstermiştir ki; öğretmenin sınıfta işlediği BİR SAATLİK DERS, DİĞER ÇALIŞANLARIN 3 SAATLİK ÇALIŞMASINA BEDELDİR. Ayrıca öğretmenlerimiz 7 GÜN 24 SAAT MESAİ YAPMASI GEREKEN İNSANLARDIR ÇÜNKÜ ENTELLEKTÜEL OLMAK VE ÇOCUKLARIMIZA EĞİTİM VERMEK İÇİN SÜREKLİ OLARAK OKUMALI, ARAŞTIRMALI, GEZMELİ, İNCELEMELİ VE DÜŞÜNMELİDİR. İNGİLTERE EĞİTİM BAKANLIĞI OLARAK, HERBİR ÖĞRETMENİMİZDEN BİR DÜŞÜNÜR OLMALARINIVE ÇOCUKLARIMIZI BU ŞEKİLDE YETİŞTİRMELERİNİ BEKLİYORUZ." (http://forum.memurlar.net/konu/1532274/)
zihniyet uçurumu.

yazıyı kaleme alan meslektaşımız her paragrafı güzel yazmış, keşke bakan ve başbakan okusa. Ayrıca Önder Aytaç'a yayınladığı için teşekkürler.
 
mektubu yazana da köşesinde yayınlayan önder aytaç beye de teşekkür ediyorum...
 
Yazı Önder AYTAÇ'a ait değil ki ancak bir eğitimci sorunlarımıza bu kadar hakim olabilir.Sayın AYTAÇ arkadaşın mektubunu aynen ve tarafsız olarak yayınlamış.Teşekkürler
 
ysartemur' Alıntı:
ingiltere eğitim bakanından yapılan alıntı gerçek mi acaba yoksa öyle olmasını mı temenni ediyoruz acaba. baktım herhangi bir kaynak belirtilmemiş.
ahmet turan alkanın yazısı Öğretmen maaşları ve Atatürk diyor ki! http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazarno=1020
Gerçek veya değil öyle bir sorulmamışsa dahi sorulduğunda bu veya buna benzer bir cevap alınır.Sonuçta karşınızdaki Ömer DİNÇER veya Tayyip ERDOĞAN değil
 
mektubu yazanı da yayınlayanı da kutluyorum. Güzel tespitler. Bunlar yıllardır dillendiriliyor ama birileri kulaklarını tıkamış orada görmezden geliyor. Adamlar da çok kurnaz; grevden sonra hemen ortaya sezaryen ve kürtaj tartışması attılar, grev konuşmaları gündemden düştü.
 
Geri
Üst