designbote Üye Mesajlar 1,265 6 Ekim 2013 #1 arkadaşlar malum öğrencilere ödev veriyoruz ve kontrol etmek gerek. basit olarak ödev kontrol çizelgesi hazırladım. paylaşıyorum. Ekli dosyalar DEV KONTROL ÇİZELGESİ.rar DEV KONTROL ÇİZELGESİ.rar 17.5 KB · Görüntüleme: 1,486
arkadaşlar malum öğrencilere ödev veriyoruz ve kontrol etmek gerek. basit olarak ödev kontrol çizelgesi hazırladım. paylaşıyorum.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,930 7 Ekim 2013 #9 teşekkürler. puan hesaplama özelliği de eklenebilir.
designbote Üye Mesajlar 1,265 7 Ekim 2013 #10 evet puan hesaplama olabilir. ben artı eksiye göre değerlendirmeyi düşündüğüm için puan eklemedim ama puanda kullanılabilir teşekkürler.
evet puan hesaplama olabilir. ben artı eksiye göre değerlendirmeyi düşündüğüm için puan eklemedim ama puanda kullanılabilir teşekkürler.
D dkc Aktif Üye Mesajlar 204 7 Ekim 2013 #11 Güzel olmuş hocam. İsimlerden önce öğrenci numaraları da olsa daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum. Artık onu da kullanmak isteyenler eklesin.
Güzel olmuş hocam. İsimlerden önce öğrenci numaraları da olsa daha kullanışlı olurdu diye düşünüyorum. Artık onu da kullanmak isteyenler eklesin.
J jelibon Site Gezgini Mesajlar 94 7 Ekim 2013 #12 Arkadaşlar e okulda sınav modülü açılmıyor ki sınav yapalım. Var mı açılan?