öcalan artık tvde izleyebilecek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
kharonturk' Alıntı:
İkinci yoruma katılıyorum. Bir de oradaki "de" ayrı olsaydı daha iyi olacakmış :roll:
ben de yorumumu kaç kere okudum bu "de" nerde diye :puhaha:
yazım kurallarında dikkatliyimdir de şaşırdım bir an :mrgreen:

İyiki yakalnıp ceza evinde cezasının bedelini ödüyor, yoksa şimdi yer altındaki pis ininde özgürce yaşayacaktı :!:

Zaten izliyormuş, zaten çok rahatmış, yakında bırakılacakmış... Gidip gören arkadaşlar var sanırım, olaya fevri yorumlar ile duygusal yaklaşmamak gerekiyor.

yemredotcom' Alıntı:
Zaten izliyormuş, zaten çok rahatmış, yakında bırakılacakmış... Gidip gören arkadaşlar var sanırım, olaya fevri yorumlar ile duygusal yaklaşmamak gerekiyor.

Nasıl yaklaşmak gerekiyor hocam? herşey ortada.

yemredotcom' Alıntı:
Namus davasından girenden daha rahattır o p....

Mehmet Bekaroğlu en güzelini söylemiş...

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    50.3 KB · Görüntüleme: 523
hasanbiltek' Alıntı:
Sağ ayağını Fetoş, sol ayağını da Arınç yıkar yakında...
sadece alkışlanır :alkis: Aslında öcalan iyi biridir dinine bağlıdır diye başlarlar...

Öyle eline kalem kâğıt alarak sözde kürdistan sınırı çizmekle devlet kurduklarını sanıyorlar. Bunlar ya hiç tarih okumamışlar ya da okuduklarını çok çabuk unutuyorlar :puhaha:

zzh' Alıntı:
hasanbiltek' Alıntı:
Sağ ayağını Fetoş, sol ayağını da Arınç yıkar yakında...
sadece alkışlanır :alkis: Aslında öcalan iyi biridir dinine bağlıdır diye başlarlar...

onu dediler zaten hocam, arınç apo nun öğrenciliğinde namaz kıldığını hatta az daha cemaat sohbetlerine bile katılacağının açıklamasını yaptı.
Şimdi beni din karşıtı olarak ilan etmesin arkadaşlar da...

Gecen gün, abdullah gülün ahmet necdet sezerden daha az suçluyu serbest bıraktığı açıklandı.
Bugün mehmet ali şahin, mitin apoyla görüşmesinin daha önce asker tarafından engellendiğini söyledi. Daha da çoğaltılabilir örnekler...

durup duruken tv nerden çıktı diyeceksiniz olayın özeti şudur. geçnlerde ahmet türk apo ile göürşmeye gider. apo ahmet türk'e ben seni devamlı izliyorum kelimesini kullanınca olyap patlak vedi hükümette apar topar tv işine el attı yani tv önceden vardı şimdi olayın üstünü kapatıyorlar. olay önemli o kadar ki başbakan bunu ballandıra ballandıra anlatıyor ama başbakan diyor ki ev hapsi yok diyorda hapisane evden farksız. neyseki güzel olan kısmı elektirğini apo ödeyecek. doğudakilerin elektirik ödeme alkışkanlığı yok aponun işi burda biraz zor.

El etek öğen sürüngenler televizyonda verir. Digiturk verilmesi ile devam eder, BDP başkanı da olduktan sonra sızlayan şehit kemikleri ve ülkenin 1/3'ünün elden çıkması ile sonlanır.

BBNET
Geri