öğretmenler suç makinesi

Kodla Büyü

selim42

Site Gezgini
son yıllarda çıkan bütün kanun yönetmelik uygulamalar sanki yıllardır öğretmenler suç makinesiymiş öğrencilerde guatemala da işkence gören esirlermiş gibi gelmiyormu

her gün ya sabır artık çivisi çıktı sözleri çok daha söylenmiyormu nereye kadar varacak bunlar merak ediyorum..

bi taraftanda cidden korkuyorumm..

Amerika öğretmenin çelek yelek ve silah taşımasına artık son olaylardan sonra izin verecek.Ben de ceket içi bir UZİ düşünüyorum

Ekli dosyalar

• uzi_34090.jpg
    uzi_34090.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 763
hocam artık vatandaş dinlemiyor bizi küçük çocuk bile öğrenmiş 147yi.Öğretmen köşeye sıkıştırıldı başına bir iş gelse yer değiştirme ceza maaş kesim herkes korkuyor

hocam bu da hayatını bitirir, hapse girersin üstüne de "Cani öğretmen masum öğrencisini öldürdü" manşetleriyle gazetelere çıkarsın :D
ben suçluyu buldum, suçlu olan bu bakanın öğretmenleri :puhaha:

Artık sistemin öğretmeliyim okulu yaksalar dönüp bakmam çünkü okulu yakan cocuk elimde kalır daha dogrusu ben devletin elinde kalmış olurum salla gitsin

Hocam bakanlığın istediği gibi yaparsak kafamız rahat olur bırakın çocuklar istedikleri gibi gelip gitsinler okula siz öğreteceğiz diye yırtınmayın anlatın geçin sıkmayın öğrencileri herkes öğrenecek diye bir durum yokki herkes lise mezunu olsun önemli olan bu okuma yazma bilmeselerde olur...

hakanotuken' Alıntı:
Artık sistemin öğretmeliyim okulu yaksalar dönüp bakmam çünkü okulu yakan cocuk elimde kalır daha dogrusu ben devletin elinde kalmış olurum salla gitsin

yani neticede bakan amca uygulamaları süper son gaz devam...

BBNET
Geri