B bilgisayar_bil Aktif Üye Mesajlar 212 17 Aralık 2012 #1 resimleri attım arkadaşlar görüntülenmiyordu bakabilirsiniz artık biz word belgesinde hazırladık kırtasiyede pvclettirdik çok güzel oldu sizde yapın Ekli dosyalar ayrac.rar ayrac.rar 7.3 KB · Görüntüleme: 127 ayrac.rar ayrac.rar 7.3 KB · Görüntüleme: 255
resimleri attım arkadaşlar görüntülenmiyordu bakabilirsiniz artık biz word belgesinde hazırladık kırtasiyede pvclettirdik çok güzel oldu sizde yapın
G gelişimci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 580 17 Aralık 2012 #2 resimler o kaddar minik ki hiçbir şey gözükmüyor hocam
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 18 Aralık 2012 #4 evet hocam göremiyorum çok minik. ayrıntılı foto gönderebilirseniz yarın 5. sınıflara dersim de yaptırsam iyi olur
evet hocam göremiyorum çok minik. ayrıntılı foto gönderebilirseniz yarın 5. sınıflara dersim de yaptırsam iyi olur
B bilgisayar_bil Aktif Üye Mesajlar 212 19 Aralık 2012 #5 ya gönderemiyorum www.mutlukoleji.com da haberlerde ve galeride var ordan bakalbilirsiniz okulumuzdan görüntülerde
ya gönderemiyorum www.mutlukoleji.com da haberlerde ve galeride var ordan bakalbilirsiniz okulumuzdan görüntülerde