öğretmene fırlattığı bıçak öğrenciye saplandı

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ADANA’da bir ortaokulda 8’inci sınıf öğrencisi, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu için kendisini uyaran nöbetçi öğretmene bıçak fırlattı. Son anda yer değiştiren öğretmen saldırıdan kurtulurken, bıçak arkasındaki 6’ncı sınıf öğrencisinin kasığına saplanıp, ağır yaraladı.

devamı

http://gundem.milliyet.com.tr/ogrencini ... efault.htm

arkadaşlar sadece çğretmen öğrenci gözüyle bakmak bakış açımızı daraltır diye düşünüyorum dikkat ederseniz hergün haberlerde herkes birbirini öldürüyor sabah açın haberleri izleyin gece boyunca kaç cinayet olmuşş bence toplum olarak küçük büyük çıldırdık gibi. yanlışmı düşünüyorum sosyal patlama bu oluyor acaba :(

Daha neler göreceğiz bakalım. İnşallah öğretmeni suçlu bulmazlar. Sen bıçak atılırken niye sakındın diye. Yaralanan çocuk umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bu meslekte Allah sonumuzu hayr eylesin, al işte yine öğrenci haklıdır denir, bazen bu meslekte emekli olacağımı düşündükçe beynime acı saplanıyor!

Aynen hocam insanlar ana babasını kesiyor, kardeşini boğazlatıyor, karısını pazarlıyor vs acaip bir devirde yaşıyoruz.

gerçi araştırsınlar suçlu olarak yine biz çıkarız öğretmen camiası olarak :) (vurun abalıya hesabı)

bu olaydada öğretmen kaçmasaydı iyiydi. Şimdi soruşturma açarlar niye kaçtın diye

Buradan öğretmeni kınıyorum. Niye öğrenciyi korumak için göğsünü siper etmemiş de bıçaktan kaçmış. Yazıklar olsun. :?

bence bıçaklayan öğrenciyi kınıyorum..eline bıcak almayı bildiğin gibi atlayıp ankaraya bakanlığa gidip neden orda fırlatmıyorsun acaba..

bilalca' Alıntı:
Daha neler göreceğiz bakalım. İnşallah öğretmeni suçlu bulmazlar. Sen bıçak atılırken niye sakındın diye. Yaralanan çocuk umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bence de öğretmene kabahat bulacaklar - neden sakındın kendini diye.

Biz böyle bir ecdad tanımıyoruz..derken "Muhteşem yargıya müdahale, Düşünce ve sanat özgürlüğüne darbe.." yapılırken..bir yandanda insanların kıyefetlerine özgürlük demek ne büyük bir çelişkidir... senin ataların böyle öğretmenini bıçaklamışmıdır acaba?? sen böyle bir ecdad tanıyormusun?? o zaman buradan bu öğrencileri bu hale getirenleride yönetmeliği çıkaranlarıda kına!!

öğretmen kendini öğrencisine siper etmeliydi bıçağın önüne atlamalıydı.sanırım bakanın görüşü bu yöndedir

BBNET
Geri