öğretmen tablet iyadesi nasıl olur

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pnr38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pnr38

Üye
öğretmenim tarafıma verilen tableti iyade etmek istiyorum . nasıl bir prosüdür gerekiyor. mümkünmü

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
Öğretmen ve Öğrencinin Yer Değişikliği
Öğretmenin yer değişikliği
MADDE 7- (1) Öğretmenin atama ve yer değişikliği durumlarında TBS’yi başka
okula götürülebilmesi için cihaz TİF üzerinde kayıtlı olmalıdır.
(2) Öğretmenin eski okulunda ve yeni okulunda TBS’nin nakil işlemi PYBS
sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleştirilir. Nakil işleminin otomatik olarak
gerçekleşip gerçekleşmediğinin okullar tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir.
Herhangi bir nedenden dolayı nakil işleminin gerçekleşmemesi durumunda PYBS
sistemindeki iletişim formundan bildirimde bulunulur.
(3) Öğretmenin istifa etmesi, emekli olması, Bakanlık dışında bir kuruma geçmesi
ya da herhangi bir sebepten dolayı görevden alınması ve benzeri durumlarda, TBS okula
teslim edilir. Bu TBS’ler diğer yedeklerle birlikte okulun bağlı bulunduğu il/ilçe MEM
ambarlarında muhafaza edilir.

"Ben kullanmak istemiyorum" mu diyor yoksa eski tableti al yenisini ver mi diyor.
Cevap ikinci ise mümkün. Tutanak ile tableti alın ve PYBS den üzerine kayıtlı olan eski tableti düşün ve yine bir tutanak ile yeni tableti verin ve aktivasyon yapsın

2 sene önce Tab4 alan bir öğretmen yeni Tab5 lerden isterse bir tutanak ile alıp yenisi verebiliyor muyuz yani? Müdüre sordum yok öyle şey dedi. Net bir bilgi yok sanırım.

Valla yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir öğretmen nasıl "iyade" yazabilir?

Muzilla' Alıntı:
"Ben kullanmak istemiyorum" mu diyor yoksa eski tableti al yenisini ver mi diyor.
Cevap ikinci ise mümkün. Tutanak ile tableti alın ve PYBS den üzerine kayıtlı olan eski tableti düşün ve yine bir tutanak ile yeni tableti verin ve aktivasyon yapsın
PYBS üzerinden biz düşemeyiz hocam. En son bakanlığa email atıp beklemek gerekiyordu.

BBNET
Geri