sami55' Alıntı:hocam sen o kadar ince düşünürsen hiç ceza veremezsin hem nerde öyle ceza aldığı için rencide olacak öğrenci şimdikilerin yüzüne tükürsen yağmur sanıyorlar edep haya kalmamış çocuklarda öğretmen bana hakaret etti diyip de moral bozup uslu duracak öğrenci profili mi var şimdi ....
eeeee' Alıntı:bizi ciddiye alan mı var ki... öğrenci ciddiye alsın.. ama ben çalışma yaptırdıktan sonra,genelde serbest bırakıyorum..çalışmayı bitirmeyen oyun oynayamıyor... 6. sınıflara da okudukları kitapların özetlerini çıkarttırıyorum... özetini yazmayan öğrenci oyun oynayamıyor...
jemba35' Alıntı:storm hocam siz performans ödevi veriyormusunuz. Ben zümredede vermeyeceğimi yazdım. Notu olmayan bir derste ödev vermek angarya bence.
Ceza kısmına gelince, zaten sınıfta 1 ders bolunca ayakta beklemek en büyük ceza onlar için.
hocam yazma bari burdammercan' Alıntı:Ben farenin kablosunu boğazına doluyorum :roll:
Olur mu öyle şey hocam şaka tabiiherohamster' Alıntı:hocam yazma bari burdammercan' Alıntı:Ben farenin kablosunu boğazına doluyorum :roll:uhaha:
uhaha: ama tuttum bak bunu
![]()
farkındayım bende şaka yaptım ama iyiydi yöntemmmercan' Alıntı:Olur mu öyle şey hocam şaka tabiiherohamster' Alıntı:hocam yazma bari burdammercan' Alıntı:Ben farenin kablosunu boğazına doluyorum :roll:uhaha:
uhaha: ama tuttum bak bunu
![]()