öğrenci tableti açık unutmuş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sarix

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bu sabah 2 öğrenci geldi öğretmenim tablet açılmıyor diye

dedim tableti şarj edin şarj edilmiyor dediler

bende şarj etmeye çalıştım şarj edilmiyor

öğrenciye sordum naptın da böyle oldu tableti açık unuttum dedi

kullanıcı hatası ama ne yapmalıyım şimdi tablet şarj da olmuyor açılmıyorda

bu nasıl bişey yahu tabletin açık unutulduğu için şarjının bozulduğu nerde görülmüş? kullanım kılavuzunda yazıyor mu?

"Tableti açık unutmak" kullanıcı hatası mı? :scared: :alkis:

Telefonlarda böyle durumlarda bataryayı şoklama yapıyorlar batarya dolmaya başlıyordu aynı şey tablette nasıl olur araştırmak lazım

sarix' Alıntı:
ali04' Alıntı:
"Tableti açık unutmak" kullanıcı hatası mı? :scared: :alkis:

değil mi kullanıcı hatası ?
hocam sonuçta dizüstü bilgisayarı da, telefonu da icabında sarjının sonuna kadar kullanıyoruz. sarj bitince kapanıyor ve şarja takınca tekrar doluyor. aynı batarya mantığı değil mi?

tabletim yok bana verilen tablet olmadığı için bu olayı deneyimleyemiyorum
ama cep telefonu için sonunA kadar bittiğinde sorunsuzca şarj debiliyoz

ama bunları bende denedim şarj etmiyo şarj cihazını takıyom şarj etmiyo ve doğal olarak açılmıyo

bende de 2 tane şarj olmayan tablet var. servise göndermeyi düşünüyorum

Bizimkiler de şarz girişlerini kırmışlar.Kabloyu takamıyorum artık.Nasıl başardılarsa.Hem de kız öğrenciler. : :o :?

evet benimde 9. sınıflarda bir tane kaynaştıma öğrencim vardı doğal olarak onada verdik tableti o da şarj giriş yerini kırmış kablosu takılmıyo

ama bende şarj kablosu kırılan bir tane var bunu pybs ye kaydetsem telpayı arasam gelirlermi 1 tane için
yoksa forumda okudum üzere sayısı çoğalınca mı gelip alcaklar

Şarjda değilken açık unutmuşsa zaten bir süre sonra pili biter kapanır, bu durumda sorun olmaması lazım. ve kullanıcı hatası değil kesinlikle.
Ama şarjdayken açık unutup çok uzun süre o şekilde kalmışsa sıkıntı çıkması normal olabilir. bu durum kullanıcı hatası olurmu bilemem. çünkü hiç bir yerde şarjda maksimum şu kadar kullanılabilir diye birşey duymadım ve okumadım.

Benim eski telefonumda şöyle bir sorun vardı şarjı sıfırlandığı zaman bidaha hemen şarj almıyor du ancak 5 10 dakika bekleyince şarj almaya başlıyordu. Onun için sıfırlanma dan şarja takardım şimdi bu şekilde bi deneme yapın belki faydası olur. Yani şarj kablosunu takıp öyle 5 10 dakka bekleyin

benimde sarj olmayan tabletim vardı gönderdim. SARJ GİRİŞ YERİNE DİKKATLİ BAKIN BİZİM ÖĞRENCİ SARJ ALETİNİ TERS TAKARAK O KISMI BOZMUŞ O YÜZDEN SAJ olmuyordu. bakalım kullanıcı hatası olacakmı

telefonun bataryasını sökmek kolay olduğu için şoklamada kolay oluyordu ama tablette nasıl olur bilmem.
bataryayı cihazdan çıkarın, 12 volt adaptörün + ucunu bataryanın + ucuna, - ucunu - ye 8-10saniye kadar değdirin bataryayı hemen telefona takın ve sarj aletini bağlayın. hemen şarja başlıcaktır.

BBNET
Geri