"öğrenci çalışmalarına ücretsiz host"

Kodla Büyü

kakababa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uyarı: eya nikli arkadaşımız ücretsiz alan sağlayacağını söyledi öğrenciler için herkese yardım etmek istiyor. Arkadaşlar 7. sınıflarda 3 haftadır html ile site hazırlamayı gösteriyorum. Hazır bir şablon verdim. Resim, müzik yükleme, kayan yazı kodları, paintte resim ayarlama felan gösterdim. 6 tane 7. sınıf şubesi var 1 sınıf dışında diğer sınıflar oldukça ilgililer ve yavaş yavaş sayfaları oluşturmaya başladılar ancak bu çocukların bazılarının sayfalarını internette yayınlamak istiyorum. Geçen yıl okul sitesinde iyi olanları yayınlayıp çocukların şevkini arttırıyordum.

Kıssadan hisse host alanı bulabileceğim ücretsiz bir yer tavsiye edebilirmisiniz?

Bu da şu an 8. sınıf olan eski çalıştığım okuldan alper isimli bir öğrencimin hazırladığı site

http://www.cogmenkoyu.com/

Re: Host-Domain

Böyle öğrencilerin, isteğine sessiz kalmak içime sinmiyor.

Size bir host oluştursam, subdomainlerle işinizi görür mü bilmem? xyz.com misal yönlendirirsiniz. ali.xyz.com veli.xyz.com şeklinde işiniz hallolacaksa sponsorunuz ben olayım hocam. Alan ve trafiğimiz yeterince var.

Hatta şöyle yapalım. Güzel bir domain seçelim. Tr genelinde çalışma yapmak isteyen öğrencilerimize subdomain verelim?

Son durum: ogrenci.web.tr alan adını aldım arkadaşlar. ata.eyaktas.com forumunu da buraya taşıyacağım. Web sitesi tasarımı, geliştirmesi yapan orta okul ve lise ve hatta belki üniversite öğrencilerine ücretsiz elimizden geldiğince host sağlamaya çalışacağım. subdomainleri öğrenciler - öğretmenleri ile kendileri belirleyebilirler.

Başlığı açan hocama teşekkürler. Başlığı lütfen "öğrenci çalışmalarına ücretsiz host" olarak değiştirebilir misiniz?

Acil olarak host isteyen öğrencileriniz varsa alt alan adlarını belirleyip bana bildirin. Akşama açmaya çalışayım ftplerini.

olabilir hocam amacımız onların hevesini kırmamak zaten sağolun

kakababa' Alıntı:
son haftaya girdiğimizde ben size ulaşayım yayını yapalım

Biz alan adı ve siteyi oluşturduk. Bir arkadaşımız basit bir tasarım hazırlıyor, bir arkadaşımız da başvuru formu ve veritabanı yapısı kuruyor, sağolsunlar. Ben de ata.eyaktas.com'daki forumu taşıyacağım ilk fırsatta. Güzel bir öğrenci portalı hazırlayalım öğrencilere umarım teşvik ve faydalı olur.

Anlatokulunu yarışması için öğrencimizin hazırladığı siteyi nerde yayınlayabiliriz? Bu arada bu yarışmaya katılanlar var mı?

yesimk06' Alıntı:
Anlatokulunu yarışması için öğrencimizin hazırladığı siteyi nerde yayınlayabiliriz? Bu arada bu yarışmaya katılanlar var mı?

Yarışma hakkında bilgim yok ama host ihtiyacınız konusunda desteğimiz açık hocam.

bu sene sitesini tamamlayan öğrenci olmadı. seneye inş. güzel çalışmalar yaptırmayı düşünüyrum

BBNET
Geri