çooooooooooooooooooooook acil yardım lütfennnnnnnnnnn

Kodla Büyü

umutbilisim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kpss memurlu tercihleri bitmek üzere ve sisteme 6 saatten beri giremiyorum.. siz değerli öğretmen arkadaşlarımdan aday işlemleri sistemine girebilen varsa bana yardımcı olur mu lütfennnnnn

Isteginiz Siraya Alinmistir Lutfen Bekleyiniz... diyor ve bir süre sonra kendisi geçiş yapıyor kardeşiminkini yaptım ancak 2 saatimi aldı, her bir tercih için 2-3 dk bekletiyor.. sizde beklerseniz sayfa açılıyr...

hocam sabahtan beri siraya alinmistir diyor sonra eriişim hatası bunlardan birini yaptınız deyip atıyor ama o söylediği şeyleri yapmıyorum

Sayfayı yenilemeyin bekleyin bence. 6 saatten beri durum buysa süreyi uzatmaları lazım...

kardeş ben de eşimin tercihlerini yapabilmek için 2 gün uğraştım en sonunda 3 saat önce yapabildim. şu anda deniyorum ama açılmıyor. açılırsa açıldı diye mesaj yazarım burdan

çok teşekkür ederim uğraşan arkadaşlar ama artık delirecem yaa bunlar bizi ne yerine koyuyorlar öyle yaa olacak şey değil yemin ederim çıldıracam

tabi ki girebilirim hocam.
önce işleminiz sıraya alınmıştır gibi bir mesaj çıkıyor. sayfayı yenilemeden 4-5 dakika bekleyince açılıyor.

Hocam Chromium'la girdim saat 8:30 civarı bende eniştenin tercihleri için... Onu deneyin, 5-10. seferde açmıştı bende... Kolay gelsin...

İnternette bir çok yerde firefox'la girilebildiğini belirtmişler onlada deneyin.

Birde Andorit işletim sistemli telefonlada girilebiliyor, yazması vs zor oluyor ama onlada deneyebilirsiniz...

Kolay gelsin...

hocam listem de görünmedin bir mail filan atar mısın? sana maile cevap olarak tercih listesini ve gerekli bilgileri yazarım

s_kajmeran' Alıntı:
Hocam Chromium'la girdim saat 8:30 civarı bende eniştenin tercihleri için... Onu deneyin, 5-10. seferde açmıştı bende... Kolay gelsin...

İnternette bir çok yerde firefox'la girilebildiğini belirtmişler onlada deneyin.

Birde Andorit işletim sistemli telefonlada girilebiliyor, yazması vs zor oluyor ama onlada deneyebilirsiniz...

Kolay gelsin...

evet bende chromela girdim

Hocam banada gönderin bakayım hızlıca... Açık şuan...

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    120.3 KB · Görüntüleme: 303
BBNET
Geri