sağolun arkadaşlar yalnız olmadığımız için cevap vermedim ama bir daha tutmam kendimi
:alkis: aynen hocam insanlar ses çıkarmadıkça hiçbir şey değişmiyor. ses çıkaranların da sesleri kesilmeye çalışılıyor ondan sonra. zaten herkes hakkını savunsa bu ülkede sorun kalmaz, insanlar uğraşmak kendini üzmek istemiyor malesef...nurhayat' Alıntı:ben söylüyorum walla hiç çekinmiyorum. o müdürse sen de öğretmensin. ben olsam "keşke haber verseydiniz de ben de fotoğraf çekebilseydim", derdim. böyle her şeye susarsanız sonuçlarına katlanırsınız.ben kızıyorum artık böyle başlıklara.herkes hakkını savunacak :!:
Hocam neden tuttunzu kendinizi ya. Millet tutuyor mu bak. Pervasızca konuşuyor.bilisim5587' Alıntı:okulda yapılan bazı etkinlikler vardı, okula yeni kırtasiye malzemeleri geldi ve kantin yaptırıldı ve benim haberim yoktu.Olsa da bunların fotoğraflarını çekmek aklıma gelmezdi. Bugüne kadar e okula foto da çektım, her türlü güncellemeyi de yaptım. Neymiş bu fotoğrafları neden çekmemişim. Suç bende zamanında her türlü fotoğrafı çekersem görevimmiş gibi algılanır tabi. Bu son ikazıymış müdürün. Bundan sonra aramız daha kötü olacakmış. Tuttum kendimi bir şey demedim . Bundan sonra formatörlük yok inşallah seneye dilekçe vereceğim 15 saatte olsa gireceğim.