çok sinirliyim.

Kodla Büyü
nurhayat' Alıntı:
ben söylüyorum walla hiç çekinmiyorum. o müdürse sen de öğretmensin. ben olsam "keşke haber verseydiniz de ben de fotoğraf çekebilseydim", derdim. böyle her şeye susarsanız sonuçlarına katlanırsınız.ben kızıyorum artık böyle başlıklara.herkes hakkını savunacak :!:
:alkis: aynen hocam insanlar ses çıkarmadıkça hiçbir şey değişmiyor. ses çıkaranların da sesleri kesilmeye çalışılıyor ondan sonra. zaten herkes hakkını savunsa bu ülkede sorun kalmaz, insanlar uğraşmak kendini üzmek istemiyor malesef...

hocam aslında çuvaldızı kendimize batırmamız gerekiyor çünkü görevimiz olmayan işleri geçmiş zamanda yapıyoruz ve sonradan onlar bizim görevimizmiş gibi algılanıyor bu yüzden insanlar üzerimize geliyor zamanında fotoğraf çekmek benim görevim değil benim görevim web tasarım ekibinde tasarım işlerini uygulamak diyebilsek şuan bunlar olmayacak

Görev tanımınızı iyi bilin. 657 yi iyi bilin. Sonra da müdürlük değil ağalık yapanlara gereken cevabı verin.

idare sürekli birierine kafayı takar zaten. Geçen sene benim de başım çok ağrıdı ama bu sene kendiliğinden idare bana savaş açmaktan vazgeçti. Benim çalıştığımın,başkalarının ise sadece konuştuğunu gördü. Bu seferde onlara kafayı taktı. Aramız çok iyi okulda ne istersem yapılıyor.Fakat bu seferde okuldaki dedikoducular " sürekli oturuyor,o kadar ek ders alıyor, kazandığı para helal değil" gibi cümleler konuşuyorlarmış arkamdan. yani okulda sürekli birileri memnunsuz, en iyisi hee diyip geçeceksin.

bilisim5587' Alıntı:
okulda yapılan bazı etkinlikler vardı, okula yeni kırtasiye malzemeleri geldi ve kantin yaptırıldı ve benim haberim yoktu.Olsa da bunların fotoğraflarını çekmek aklıma gelmezdi. Bugüne kadar e okula foto da çektım, her türlü güncellemeyi de yaptım. Neymiş bu fotoğrafları neden çekmemişim. Suç bende zamanında her türlü fotoğrafı çekersem görevimmiş gibi algılanır tabi. Bu son ikazıymış müdürün. Bundan sonra aramız daha kötü olacakmış. Tuttum kendimi bir şey demedim . Bundan sonra formatörlük yok inşallah seneye dilekçe vereceğim 15 saatte olsa gireceğim.
Hocam neden tuttunzu kendinizi ya. Millet tutuyor mu bak. Pervasızca konuşuyor.

ne yapacakmış merak ettim. geçenlerde bir arkadaş vardı onun gibi sizinde görevlendirmeyimi iptal ettirecekler. Boş ver hocam. İşine bak sen. ben denedim hiç bir şey olmuyor.

BBNET
Geri