:) çok güldüm ama ne yapacaz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Demhar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Demhar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
eski siteye bir index attıp yeni sisteme yönlendirmiştim. e tabi silinince sabah müdür bey geldi site açılmıyo dedi. bende yeni kurum koduyla girmek gerek eskisini sildiler dedim. isim olsun rakamlarla hoş değil dedi. alalım dedim girdik sisteme eski kurum koduna ait dns yi silindi diye yenisine almak istedim fakat hala kullanılıyo dedi. eski dns "hbsener" müdürde "hbşener" (Hatice Bahaettin Şener İ.O.) yap o zaman dedi. olmaaz dedim sen yap dedi bende bakın olmaz dedim ve denedik annnaaaaamm kabul etti ve bizi sistemden attı tekrar giriş yap diye. sonuç olarak artık dns adresimiz hbşener ama ne browserda nede yönetim paneli girişte kullanamıyoruz. dolayısıyla artık siteyi ne yönetebiliyor nede görüntüleyebiliyoruz. :puhaha:

Demhar' Alıntı:
eski siteye bir index attıp yeni sisteme yönlendirmiştim. e tabi silinince sabah müdür bey geldi site açılmıyo dedi. bende yeni kurum koduyla girmek gerek eskisini sildiler dedim. isim olsun rakamlarla hoş değil dedi. alalım dedim girdik sisteme eski kurum koduna ait dns yi silindi diye yenisine almak istedim fakat hala kullanılıyo dedi. eski dns "hbsener" müdürde "hbşener" (Hatice Bahaettin Şener İ.O.) yap o zaman dedi. olmaaz dedim sen yap dedi bende bakın olmaz dedim ve denedik annnaaaaamm kabul etti ve bizi sistemden attı tekrar giriş yap diye. sonuç olarak artık dns adresimiz hbşener ama ne browserda nede yönetim paneli girişte kullanamıyoruz. dolayısıyla artık siteyi ne yönetebiliyor nede görüntüleyebiliyoruz. :puhaha:
Sayın Hocam,

Panel Türkçe ve Özel karakteri kabul etmiyor. Türkçe karakter olmadan giriş yapın düzelir.

hbener.meb.k12.tr olarak girin.

İyi çalışmalar.

Türkçe karakterle giriş yaptığınız için ne siz nede iliniz işlem yapabilir,
iliniz mebbis şubesi kendi yönetim panellerinin destek bölümünden durumu bildirirse düzelteceklerdir hocam

Ben de bişey sormak istiyorum yeni sitemizin yayınlanması için bizim herhangi bişey yapmamız gerekiyor mu?
Benim sitem hazır ama hala eski site çıkıyor google'da. google ekledim yeni siteyi ama çıkmaıs için başka bir işlem daha gerekli mi? Beni bilgilendiriseniz çok sevinirim.

BBNET
Geri