çoçuğu olanlar oto koltuğu önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
koltuk 9-39 kg arası, 9-36 kg birde cybex pallas da vardı başka markada 9-36 yok dediler. benim de araçda isofix var ama zaten klipslerinden bağlayınca taş gibi duruyor.

Arkadaşlar maxi-cosi tobi yada besafe zi Comfort X3 9-18 Kg oto koltuğu kullanan arkadaş var mı aranızda. Araştırmalarıma göre bu ürünler piyasadaki kaliteli ürünlerden ancak bunlar isofix siz, isofixli olanları da çok pahalı. Bu iki ürün hakkında yorumlarınız nedir ?

hocam 2 yıl kadar önce bu koltuğun benzerini almıştım
https://www.morhipo.com/cybx-512107...4c39ZXfxqDta9g1GXeUF69miOUCbxpz0xkxoCdojw_wcB

çok memnunum uzun yol çok yaptım 2 yılda aşağı yukarı 20bin km yol yapmışımdır. Oldukça rahat kullanışlı ve güvenlikli. Benim aldığım ürün piyasada kalmamış ama linkteki oldukça iyidir. Alırken fiyatta taviz vermemeye çalış biraz paraya kıyman lazım güvenlik açısından.

benim kullandığım ürün https://www.tchibo.com.tr/pallas-fix-co ... 73776.html

ozaman alırken sağlam indirim getirmiştim 490 liraya almıştım normal fiyatı 700 tl iken

Ne amaçla kullanıldığı önemli. Bazı markalar gerçekten kaza anında sıkıntı yaratabiliyor. İnternetten videoları izleyebilirsiniz.
Yeni doğan çocuklar 2 yaşına kadar ters bir şekilde seyahat etmeli. O yüzden çevrilebilen bir ürün tercih etmelisiniz. Bununla ilgili olarak ben baya bir araştırma yapmıştım.
Zaten kaza olmadığı zamanlarda bir yararı veya zararı yok. Önemli olan kaza anında ne kadar koruyup korumadığı.
Ben Cybex Sirona aldım. http://cybex-online.com/tr/carseats/sirona.html
Gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Hocam cybex de çok iyi marka,Cybex Aura Fix 9-36 modeline benzer recaro young sport incelemiştim ön kemer bağlama aparatı çocuğu rahatsız etti o tip modelleri onun için eledim, şuan rahat etse banada mantıklı gelen o modellerdi ancak bebeğimiz çok sıkıldı. 9-36 yerine 9-18 kg modelleri tercih ediyorum. Ters konulan koltuklar en sağlıklısı olduğu söyleniyor ancak bizimkini o şekilde tutmak güç maalesef. Epeyce araştırdım oto koltuklarını besafe, britax römer,cybex, maxi cosi, recaro önde gelen firmalarmış. Besafeyi görme şansım olmuştu ancak isofixsiz olan modeli ADAC testiini bulamadım ve çok pahalı, maxi cosi tobi internette çok önerilen bir koltuk ADAC testindende geçmiş ancak onu birebir inceleme şansım olmadı internetten gördüğüm kadarıyla yetinebiliyorum. e bebek te şuan kampanya var, siz değerli meslektaşlarımdan bu modeli kullanan varsa yorumlarını almak isterim.

Cybex pallax Fix 2 var bizde. ADAC testlerinden dolayı satın almıştım, pahalı ama güven veriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel koltuk önerdiğiniz cybex koltuklar ancak bebeğimiz 11 aylık, 9-36 kg koltukların yatış pozisyonları yok denecek kadar az, uzun yolda uyuduğunda başının düşmesinden endişeleniyorum.9-18 kg daha uygun olur diye düşünüyorum. Siz bu koltukları bebeğiniz kaç yaşında iken kullanmaya başlamıştınız?

shift_delete' Alıntı:
Güzel koltuk önerdiğiniz cybex koltuklar ancak bebeğimiz 11 aylık, 9-36 kg koltukların yatış pozisyonları yok denecek kadar az, uzun yolda uyuduğunda başının düşmesinden endişeleniyorum.9-18 kg daha uygun olur diye düşünüyorum. Siz bu koltukları bebeğiniz kaç yaşında iken kullanmaya başlamıştınız?
Biz altı ay daha küçük elde taşıdığımız taşıma beşiğini kullandık. 6 aydan sonra cybexi sironayı almıştım. Benim aldığım koltuk 0-18 kg orada bir hatanız var.
Koltuğun altında mandalı var ters giderken yatırabiliyorsunuz ve kafa çok düşmüyor fakat ön tarafa bakarken veya yan dururken yatma olanağı yok. Düz giderken uyurken kafası düşebilir.

heyner capsula multifix ister isofixli ister isofixsiz
kaliteli, kolay, nispeten ucuz.
uzun süre kullanılabilir.

ebebek den almiştim, modelini hatırlamıyorum bakmam lazım ama memnunum. ebebek varsa ilinde ya da internet sitesini incele derim hocam. koltuk önemli..

shift_delete' Alıntı:
Arkadaşlar maxi-cosi tobi yada besafe zi Comfort X3 9-18 Kg oto koltuğu kullanan arkadaş var mı aranızda. Araştırmalarıma göre bu ürünler piyasadaki kaliteli ürünlerden ancak bunlar isofix siz, isofixli olanları da çok pahalı. Bu iki ürün hakkında yorumlarınız nedir ?

aynı seçim arasında kalmıştım kasım ayından beridir besafe izi x3 kullanıyoruz. Kızımız da severek oturuyor şuan için çok memnunuz. isofix oalyına takılmayınız. isofix sadece kolay montaj içindir. Kemeri doğru bağladığınızda güvenlik açısından aralarında herhangi bir fark olmuyor.

Besafe izi X3 artı yönleri
-Besafe güvenliği tartışmasız testlerden inceleyebilirsiniz
-koltuk yüksek olduğu için ufaklık dışarıyı izleyerek seyahat edebiliyor.
-Yatış pozisyonu olarak eşdeğerlerinden bir tık daha fazladır. Uyku pozisyonunda oldukca rahat
-bağlantısı kolay
-kumaş kalitesi oldukça iyi

Eksi yönleri
-Her araba koltuğu gibi terleme yapıyor
-Fiyatı oldukca fazla

BBNET
Geri