W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 18 Mart 2013 #1 bazı eğitimlerde ek kaynaklar mevcut değil, buradaki videoları hangi programla indirebiliriz?
alpi Üye Mesajlar 1,161 18 Mart 2013 #2 Re: çizgi-tagem'deki Office 2010 videolarını hangi programla ind ek kaynaklar linki altında tüm dersler var sayın hocam indirebilirsini her hangi bir programa gerek yok
Re: çizgi-tagem'deki Office 2010 videolarını hangi programla ind ek kaynaklar linki altında tüm dersler var sayın hocam indirebilirsini her hangi bir programa gerek yok
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 18 Mart 2013 #3 Re: çizgi-tagem'deki Office 2010 videolarını hangi programla ind teşekürler sayın hocam,
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 20 Mart 2013 #4 Re: çizgi-tagem'deki Office 2010 videolarını hangi programla ind bazı eğitimlerde ek kaynaklar mevcut değil, buradaki videoları hangi programla indirebiliriz?
Re: çizgi-tagem'deki Office 2010 videolarını hangi programla ind bazı eğitimlerde ek kaynaklar mevcut değil, buradaki videoları hangi programla indirebiliriz?
halk Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,587 20 Mart 2013 #5 O ek kaynaklar dediğiniz linki bulamadım arkadaşlar. Birisi hayrına buraya yazabilir mi linki? Şimdiden teşekkürler...
O ek kaynaklar dediğiniz linki bulamadım arkadaşlar. Birisi hayrına buraya yazabilir mi linki? Şimdiden teşekkürler...
W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 20 Mart 2013 #6 Buradasınız: Ana Sayfa » e-Kampüs » Bilgisayar Mühendisliği » Logisim ile Bilgisayar Mimarisi » Ek Kaynaklar » Eğitim Hakkında Dersler & Sınavlar Katılım & Başarı Ek Kaynaklar Notlar & Duyurular Ek kaynaklar linkini göstermek için...
Buradasınız: Ana Sayfa » e-Kampüs » Bilgisayar Mühendisliği » Logisim ile Bilgisayar Mimarisi » Ek Kaynaklar » Eğitim Hakkında Dersler & Sınavlar Katılım & Başarı Ek Kaynaklar Notlar & Duyurular Ek kaynaklar linkini göstermek için...
utf8 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 711 20 Mart 2013 #7 internet download maneger kur videoları izlemeye geçerken indir çıkıyor.