Hocam bizde 1 seneyi geçti kullanıyoruz, çok memnunum, acil ihtiyacım vardı, çok da pahalı bişey almadık, Arçelik benimki... Çekası 1 odaya koyuyorsun, sonra orası kullanılamaz hale geliyor, büyük çamaşırlarda bir odaya sersem ya habersiz misafir gelirse diye düşünürdüm... 1 oda çamaşır işgalinde değil artık

Yerim olmadığı için kapalı balkonumuz var oraya koydum iyi ki de oraya koymuşuz çünkü dışarı ısı veren bir makine kurutma makinesi, ya geniş bir banyonuz olacak ya da balkon ideal
Çamaşırlara gelince artık kızımın eşyalarının çoğunu ütülemiyorum, sıcakken düzgün katlayınca dolapta kendi kendine ütülenmiş gibi oluyor çoğu, ama gömlek, pantolon tarzı şeylerde ütü gerekiyor muhakkak... Özellikle pantolonlarda çok kırışık oluyor, kırışık kuruyunca da ütülerken açtırmak için çaba sarf ediyorum... Ama ben pantolonları, gömlekleri ayrı ayrı atmıyorum kurutmaya, yoksa onlar için özel programlarda var belki ondandır, öle hepsini ayrı kurutacak vaktim olmuyor çünkü Hocam

Vaktiniz varsa ütü ayarı var mesela, hafif nemli çıkıyor, kolayca ütüleyebilirsiniz ama ben çalışırken öle hemen çıktığı gibi ütüleyecek vakit bulamıyorum...
Ama kışın çamaşır kurutmak çok zor, bir de evde çocuk olunca, hiç düşünmüyorsun, bugün at makineye, hemen kurut, giysin, rahatlık bence
Yıpranmaya gelince, zaten artık kıyafetlerimizi öle senelerce giymiyoruz ki, giyiyorum diyen bile her sezon illa bişeyler alıyordur bence... Rahatlığına değer yıpranma payı ...