çıldırıcam artık..bana fikir verin..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozlem22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ozlem22' Alıntı:
hep iyi niyetli davranmaktan yoruldum, sırf ortaokullar ödevini yapsın diye çıkışta duruyorum ama yaranamıyorum işte.. lanet olsun şu okula geldiğim güne boşu boşuna düzenimi bozdum üff :(

hep iyi niyetli davranınca bizim insanımızın çoğu suistimal ediyor hocam. babamın siraz argo ama soyle bir sozu var:

"oğlum, bu memlekette ezilmek istemiyorsan: biraz arsız, biraz ırsız, biraz da ........mussuz olacaksın"

en sondaki biraz tartışılır ama, bizim peder cok haklı...

sn hocam fedakarlık öldü artık kendini niye yoruyosun ki müdür izin vermiyor de getsin yaniiii. Zaten normalde saçma olan labın ilkokul bölümünde olması ama inanın kendinizi yıpratmaktan başka bişey değil yaptığınız dedim ya fedakarlık öldü gitti...

bt sınıfı ortaokuldaymış ama ilkokulun müdürü olunca bt sınıfını da ilkokula taşımış güya daha ferah daha büyük vs. sırf evde işim gücüm yok diye çıkışta duruyorum sınıfta yoksa bi dk bile durmam..

sayın hocam size kim boş duruyor diyorsa açsın bi yaptığınız web sayfalarına baksın, sonra da onları yapmaya çalışsın :!: tebrik ederim sizi iyi çalışmalar :+1:

öğrenci milletine iyilik yapacam diye kendinizi üzmeye değmez almayın gitsin internet cafeden baksın bakamıyorsa da karnede görsün sürpriz olsun e okuluna bakan öğretmenin yakasına yapışıyor bir de bana şikayet ediyor yok hocam ben 90 bekliyordum hoca 50 vermiş gerek yok kendinizi harab etmenize

Allah öncelikle sabır versin ama kendinizi yorduğunuza değmez. Bu tarz adamlara birşey anlatsanızda anlamaz, oturup konuşamazsınız. En iyisi mesainizi doldurun gidin.
O Bt sınıfı öğrenciler için var idrak edemiyorsa onun sorunu. "ayrıca ilkokul ögrencilerine birşey olursa" bu olasılık her zaman var bahçede, katta. buna engel olmak çok zor.

ozlem22' Alıntı:
bt sınıfı ilkokul binasında..müdür tenefüslerde ortaokul öğrencilerini buraya almamı istemiyor.. ee çocuklar da haklı olarak gelip notlarına bakmak istiyorlar, acil çıktı almaları gerekiyor vs. ben bu konuda esnek davranıyodum ama müdürün 2dir gelip burda ortaokul öğrencilerine bağırıp yaka paça dışarı çıkarması hiç hoşuma gitmiyor, üstüne üstlük bu sınıftan siz sorumlusunuz almayın onları diyor bana.. çıkışta baksınlar diyor, iyi de ben çıkışta okulda kalmak zorunda değilim ki..zaten böyle bi zorunluluğum olmamasına rağmen kimi zaman 4e kadar duruyorum..bıktım artık ya..ne yapabillirim bu konuda fikirlerinizi bekliyorum..

hocam ne alakası var...öğrenciye çıktı almak, e-okuldan not bakmak sizin işiniz mi!!!siz internet kafemi işletiyorsunuz,görevinizin ne olduğunu dahi bilmiyorsunuz !!!Müdür en dogrusunu yapmış,helal olsun..Bana müdür yardımcısı öğrenci göndermiş geçen hafta Bt öğretmenine git bilgisayar odasında e-okula girsin notuna baksın felan...Çocugu bağıra çagıra kovdum odadan..Müdür yardımcısına gitmiş söylemiş adam gelip tek kelime edemedi...İlgili mercilere de dilekçelerimi verdim,müdür yardımcısı hakkında soruşturma açılsın diye..Ben hademe değilim arkadaşım, kimsenin çıktısını da almam notuna da bakmam, sen kendini hademe seviyesine indirmek istemişsin müdür buna musade etmemiş,bence müdürüne gidip teşekkür etmelisin..

pardon ama ne saçmalıyosunuz siz! öğrencilerin notlarına tabii ki de ben bakmıyorum kendileri bakıyor ;) çıktı alma konusuna gelince çıktı karşılığında ücret alıyorum sınıfa gerekli malzemeleri alıyorum bunun hademelikle ne alakası var..yazdıklarımı iyi okuyun bence :!: madem ben bilmiyorum BT öğretmeni ne yapar peki sınıfta, anlatır mısınız bana?????

BBNET
Geri