E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 11 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaslar. İl dışına tayinim çıktığı için evimi eşyalı olarak kiraya veriyorum. İlgilenen arkadaşlar için sahibinden.com'daki ilan kodu : 179342243
Merhaba arkadaslar. İl dışına tayinim çıktığı için evimi eşyalı olarak kiraya veriyorum. İlgilenen arkadaşlar için sahibinden.com'daki ilan kodu : 179342243
B byycal Üye Mesajlar 29 11 Eylül 2014 #2 Re: Ev Eşyalarımı Satıyorum(İstanbul'da) Hocam; sizin için ne derece mümkündür bilemiyorum ama eşyaların fotoğraflarını ve fiyatlarını koyarsanız biraz daha ilgi çeker diye düşünüyorum.
Re: Ev Eşyalarımı Satıyorum(İstanbul'da) Hocam; sizin için ne derece mümkündür bilemiyorum ama eşyaların fotoğraflarını ve fiyatlarını koyarsanız biraz daha ilgi çeker diye düşünüyorum.
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 11 Eylül 2014 #3 Re: Ev Eşyalarımı Satıyorum(İstanbul'da) eşyalı kiraya verin bence :idea:
G gamer99 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,970 11 Eylül 2014 #4 Re: Ev Eşyalarımı Satıyorum(İstanbul'da) +1
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 11 Eylül 2014 #5 Re: Ev Eşyalarımı Satıyorum(İstanbul'da) Eşyalı olarak da kiraya verebilirim tabi.
E Eindoforat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 14 Eylül 2014 #6 Eşyaları ayrı olarak satmaktan vazgeçip, eşyalı olarak kiraya vermeye karar verdim. İleti güncellenmiştir
Eşyaları ayrı olarak satmaktan vazgeçip, eşyalı olarak kiraya vermeye karar verdim. İleti güncellenmiştir