Ücretsiz XML Flash Uygulamaları fla.

Kodla Büyü

Tenten

Süper Üye
Süper Üye
Fade In Fade Out Slideshow

Content Scroller

XML Banner Rotator

Simple XML Quiz

Magnifying Glass Effect

Countdown timer

XML Survey with multiple questions

360 View Image Rotator

XML Image Slideshow

XML Flash Voting Poll

Flash Full Text Search Component

Simple Flash Mp3 Player

SFlash XML Image Gallery

Flash Mp3 Player

Java script menu flasın arkasında kaldı. Yardım!!!

Arkadaşlar javascript ile yaptığım açılır menu flash nesnesinin arkasında kaldı. Yani açılır menuye tıkladığımda açılan menuler bir satır altında bulunan flash nesnesinin altında kalıyor, görünmüyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Re: Java script menu flasın arkasında kaldı. Yardım!!!

karakedi85' Alıntı:
Arkadaşlar javascript ile yaptığım açılır menu flash nesnesinin arkasında kaldı. Yani açılır menuye tıkladığımda açılan menuler bir satır altında bulunan flash nesnesinin altında kalıyor, görünmüyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

aynı sorun bende de var. işte sitem
http://www.muzeyyencokdegerli.meb.k12.tr/

ama şimdilik manşet haberdeki flashı aşağıya kaydırdım. yindede Atatürk menüsüne gelirseniz altmenüleren en sonundaki menüde sorunu farkedebilirsiniz.
ne yapabiliriz. ?

muzyonur' Alıntı:
karakedi85' Alıntı:

ama şimdilik manşet haberdeki flashı aşağıya kaydırdım. yindede Atatürk menüsüne gelirseniz altmenüleren en sonundaki menüde sorunu farkedebilirsiniz.
ne yapabiliriz. ?

hocam javascripti ve flashı ayrı layerlar içine alın. javascriptin olduğu layerin zindexini büyük bir sayı(örn:2) verin. diğer layerin zindexini daha küçük bir sayı (örn:1) verin. ve flashın kod kısmına
.....
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="menu" value="false">

.....
<embed src="~news.swf" ........ wmode=transparent menu=false .....></embed>
</object>

bold ile yazdığım kodlarını ekleyin. ben sitedeki diğer arkadaşların yardımıyla çözdüm. ancak layerlar kayıyor ona bir çözüm bulamadım.

karakedi85' Alıntı:
muzyonur' Alıntı:
karakedi85' Alıntı:

ne yapabiliriz. ?

hocam javascripti ve flashı ayrı layerlar içine alın. javascriptin olduğu layerin zindexini büyük bir sayı(örn:2) verin. diğer layerin zindexini daha küçük bir sayı (örn:1) verin. ve flashın kod kısmına
.....
<param name="wmode" value="transparent">
<param name="menu" value="false">

.....
<embed src="~news.swf" ........ wmode=transparent menu=false .....></embed>
</object>

bold ile yazdığım kodlarını ekleyin. ben sitedeki diğer arkadaşların yardımıyla çözdüm. ancak layerlar kayıyor ona bir çözüm bulamadım.

yanlız benim menüler sayfada tablonun bir hücresindeyken flash ise o hücrenin altındaki hücrede İFRAME içinde. o yüzden index verme olayı diye birşey sözkonusu değil. onu biliyordum. ama bu transparan olayını deniyecem. bunuda biliyordum ama denemedim.pek olcağını zannetmiyorum çünkü flashın her yeri dolu. olmazsa iki hücreyi birleştirip menüyü layerle falan eklemeyi denerim.
fikriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim. allah rası olsun :+1:

BBNET
Geri