ckaracabey
Site Gezgini
Re: Ücretsiz Okul Logosu Tasarlanır...
SİNOP
BOYABAT TİCARET MESLEK LİSESİ
2001
MEB LOGOSUNA BENZER İSE SEVİNİRİM
SİNOP
BOYABAT TİCARET MESLEK LİSESİ
2001
MEB LOGOSUNA BENZER İSE SEVİNİRİM
ruzigar' Alıntı:malatya merkez fatih ilköğretim 1954
Atatürk veya Fatih Sultan Mehmet
beyaz ve gri tonlar kullanabillirseniz
teşekkürler
alfa-turk' Alıntı:logo siparişi veren arkadaşlar bilişim öğretmeni mi? eğer öyleyse :scared:
logo tasarlamak gerçekten bir grafiker yeteneği gerektirir. yani ciddi bir iştir. ama yukarıdaki logoları icabında öğrenciye photoshop, dreamweaver, flash öğretebilecek her bilişimcinin rahatlıkla yapabilmesi lazım._su_' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:logo siparişi veren arkadaşlar bilişim öğretmeni mi? eğer öyleyse :scared:
Hocam sırf logo tasarlayamıyor diye insanları kırmaya gerek yok. Tasarım biraz zevk meselesi. Programı çok iyi bilir fakat adamın görsel zevki müdürüne veya başkalarına uymuyordur.Burada yardım istemesi doğal geliyor bana. Ben buradaki hiç bir arkadaşın logo tasarlayamayacak olduğuna inanmıyorum. Belki buradan edineceği bir fikir ona yardımcı olacak. Şahsen ben de şimdi logoyla uğraşıyordum ve bu teklifi görünce neden olmasın bir fikir olur diyerek yazdım. Kullanıp kullanmamak şart değil ama belli ki arkadaş da bu yolla kendini geliştirme çabasında.Bir taşla iki kuş hoş birşey.. :+1:
kusura bakma, hazır balık vermem ama balık tutmayı öğretirim. sevabı daha çok. hafta sonu logo tasarımıyla ilgili bir e-book hazırlayayım. forumun bilişim öğretmenlerine bir faydam olursa ne mutlu bana.blackeagle23' Alıntı:alfa_turk kardeş
kıskanma ne olur çalış senin de olur,
devamlı olumsuz birşeyler yazacağına sen güzel logolar tasarla yolla millete faydan olsunELAZIĞ
75. YIL İMKB YİBO
2000
BAYRAK VE HARPUT RESMİ
3 BOYUTLU
HADİ KOLAY GELSİN KARDEŞİM GÖREYİM SENİ
Paylaşımızı bekliyorum hocam...alfa-turk' Alıntı:kusura bakma, hazır balık vermem ama balık tutmayı öğretirim. sevabı daha çok. hafta sonu logo tasarımıyla ilgili bir e-book hazırlayayım. forumun bilişim öğretmenlerine bir faydam olursa ne mutlu bana.blackeagle23' Alıntı:alfa_turk kardeş
devamlı olumsuz birşeyler yazacağına sen güzel logolar tasarla yolla millete faydan olsunELAZIĞ
75. YIL İMKB YİBO
2000
BAYRAK VE HARPUT RESMİ
3 BOYUTLU
eline sağlık hocamhalaskar63' Alıntı:bizim logomuz var yeni bir tane daha olsun.
kırıkkale
hüseyin kahya yibo
2002
renk sana kalsın hocam. sarı yeşil şu an ama değişebilir
Hocam böyle bir kaynağa şahsen benim ihtiyacım var, kanımca güzel olur. Daha önce yaptığım birkaç logo hususunda çalışmamın logo olmadığını, standartlara uymadığı söylendi, oysa ben vektörel hazırlamıştımalfa-turk' Alıntı:hafta sonu logo tasarımıyla ilgili bir e-book hazırlayayım. forumun bilişim öğretmenlerine bir faydam olursa ne mutlu bana.
hocam konuyla alakası yok ama dikkate alacağım0nursah' Alıntı:ruzigar' Alıntı:malatya merkez fatih ilköğretim 1954
Atatürk veya Fatih Sultan Mehmet
beyaz ve gri tonlar kullanabillirseniz
teşekkürler
konuyla alakası olmayabilir ama hocam bir öğretmen olarak o profil resmini kullanmanızı doğru bulmuyorum. saygılar
boş derste yapayım dedim. yalnız harput resmini koyunca kartpostala benziyor. logoda fotoğraf tarzım değil ama sen istedin diye koydum. biraz daha uğraşılarak daha güzel bir logo ortaya çıkarılabilir. bu tarz bir logo web sayfasında güzel durur. okul formasına basılacaksa vektörel bir çalışma olması lazım.blackeagle23' Alıntı:alfa_turk kardeş
devamlı olumsuz birşeyler yazacağına sen güzel logolar tasarla yolla millete faydan olsun
ELAZIĞ
75. YIL İMKB YİBO
2000
BAYRAK VE HARPUT RESMİ
3 BOYUTLU