Ücretsiz Kütüphane Otomasyon Programı

Kodla Büyü
Hocam emeğiniz için teşekkür ederim üye yetki kısmı düzeltilmiş ellerinize sağlık.
1-Gene Yönetici kendisini de silebiliyor.
2-"Üyelik İşlemleri" sayfasında üye listesinin tamamı listelendiği için sayfanın yatay kaydırma çubuğu görünmüyor.
3-Açılış ve kapanıştaki mesajlar olmasa daha iyi olur bu sadece fikir.
Okulum için kullanmaya başlayacağım için tüm kitap ve öğrencileri ekledim inceleme şansım oldu. Tekrar emeğinize sağlık.

Hocam emeğiniz için teşekkür ederim üye yetki kısmı düzeltilmiş ellerinize sağlık.
1-Gene Yönetici kendisini de silebiliyor.
2-"Üyelik İşlemleri" sayfasında üye listesinin tamamı listelendiği için sayfanın yatay kaydırma çubuğu görünmüyor.
3-Açılış ve kapanıştaki mesajlar olmasa daha iyi olur bu sadece fikir.
Okulum için kullanmaya başlayacağım için tüm kitap ve öğrencileri ekledim inceleme şansım oldu. Tekrar emeğinize sağlık.
Yorumlarınız için teşekkürler hocam, ilk güncelleme notları arasına aldım

Elinize emeğinize sağlık hocam. Güncelleme yapılmış versiyonun exe si burada yok sanırım. Bir de şu ekran boyutlarını güncelleyebilirseniz memnun oluruz. Ekran çok küçük kalıyor bu yüzden bazı işlemlerde öğrenciler sorun yaşıyor.

Güncelleme yapıldı...
Hocam
-"Üyelik İşlemleri" sayfasında üye listesinin tamamı listelendiği için sayfanın yatay kaydırma çubuğu görünmüyor.
1765780476476.webp

Aynı sayfada arama yapılınca aramadaki öğrenci seçilirse hata veriyor.

1765780403447.webp

Programı tam kapsamlı olarak inceledim. Çok çok teşekkürler emeğinize sağlık hem kendi adıma hem de okulum adına. Başka programlarda denedim her açıdan bu program her şeyi karşılıyor.

Merhaba arkadaşlar, Kütüphane Otomasyon Programımız sizden gelen yorumlarla güncellenmiş son haliyle yayında... Ücretsiz olarak herkes kullanabilir. Test edip fikirlerinizi bildirirseniz gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. İndirmek için

Kolay gelsin...

Çok başarılı, sade ve ve kullanışlı olmuş hocam. Emeğinize sağlık. Lazım değildi ama incelemek istedim çok beğendim.

Notlarımı aldım arkadaşlar en kısa sürede güncellenmiş sürümü yayınlarım, yorumlarınız ve katkılarınız için teşekkürler, kolay gelsin...

ilksms
Geri