caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 29 Mart 2011 #31 Teşekkürler Hocam...
H hyildiz38 Üye Mesajlar 4 14 Kasım 2011 #34 mehmetaltin' Alıntı: Arkadaşlar yeni hazırladığım hazır okul sitesi-7 DEMO http://egitimciyizbiz.net/demo7/ Genişletmek için tıkla ... HOCAM ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ. YALNIZ TEMPLATE DOSYASINI GÖREMEDİM.
mehmetaltin' Alıntı: Arkadaşlar yeni hazırladığım hazır okul sitesi-7 DEMO http://egitimciyizbiz.net/demo7/ Genişletmek için tıkla ... HOCAM ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ. YALNIZ TEMPLATE DOSYASINI GÖREMEDİM.
K kati Site Gezgini Mesajlar 58 14 Kasım 2011 #36 bunu kullandıktan sonra yayınlamak için ne yapmamız gerekecek domain falan alabilcek miyiz yoksa meb bize sağlıyor mu ???
bunu kullandıktan sonra yayınlamak için ne yapmamız gerekecek domain falan alabilcek miyiz yoksa meb bize sağlıyor mu ???
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 14 Kasım 2011 #37 meb.k12.tr ücretsiz alanda kullanabilirsiniz
B büşraaa Üye Mesajlar 1 27 Kasım 2011 #41 bu siteyi bizde okulumuz için kullanabilirmiyiz? dremweaverda düzenlenebilirmi?
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 27 Kasım 2011 #42 hocam frontpage 2003 te düzenleyip kullanabilirsiniz...
Savunan Adam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 427 27 Kasım 2011 #43 öncelikle teşekkürler. güzel çalışma. bir de sizden bir ricam var. mümkünse ve eğer varsa şablon(template) dosyasını da ekler misiniz hocam? Ben Dreamweaver da düzenlemek istiyorum da.
öncelikle teşekkürler. güzel çalışma. bir de sizden bir ricam var. mümkünse ve eğer varsa şablon(template) dosyasını da ekler misiniz hocam? Ben Dreamweaver da düzenlemek istiyorum da.
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 27 Kasım 2011 #45 hocam site frontpage 2003 te hazırlandı,yani tüm dosyalar içinde...
B boteb2012 Üye Mesajlar 3 28 Kasım 2011 #48 Tesekkürler , çok işime yarıyacak. haberleri değiştirmeyi başaramadım yalnız. haber resimlerini değiştirdim aynı isimle kaydettim, olmadı. .fla sından mı ayarlanması gerekiyor.
Tesekkürler , çok işime yarıyacak. haberleri değiştirmeyi başaramadım yalnız. haber resimlerini değiştirdim aynı isimle kaydettim, olmadı. .fla sından mı ayarlanması gerekiyor.