Ücretsiz Hazır Okul Sitesi Full-6

Kodla Büyü

mehmetaltin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Egitimciyizbiz.net Hazır Okul Sitesi-6 çok hızlı ve görselliği ön planda tutmaya çalıştım...Ayrıca bu sitemizde hazır favicon ekledim.Tüm okullarımızın artık görmeye alıştığımız favicon'u olacak.Değiştirmek isteyen arkadaşlarımız 16*16 boyutunda faviconla değiştirebilirler...

Arkadaşlar siteyi güncelledim.Daha da görsel ve içerik açısından zenginleştirmeye çalıştım...

DEMO: http://egitimciyizbiz.net/demo6/index.html

HAZIR OKUL SİTESİNİN ÖZELLİKLERİ:

1.Resimli manşet haber bloğu ile okulunuzdan haberleri gösterebilirsiniz.Haber modülünü bir html editörü (frontpage vb.) ile açarak ana.html'de 6 adet haber ekleyebilirsiniz.Haber resimlerini direk olarak ekleyebilirsiniz.Resimleriniz ve ayrıntıları haber modülünde gözükecektir.

2.Okulumuz,Haberler,Personelimiz,Sınıflarımız,Misyonumuz-Vizyonumuz,Etkinlikler,Başarılar,Rehberlik,Ayın Öğrencisi, sayfaları ile MEB gerekli linkler ayrıca Programlar,Dökümanlar sayfaları gibi bir okul sitesinde gerekli olan sayfalar.

3.Eğitici Oyunlar modülü ile satranç,şehir bulmaca,iller,sayılar oyunları ile hem öğretip hem de öğrencilerinizi eğlendireceksiniz.

4.İndirmiş olduğunuz hazır siteyi kendi okulunuza göre düzenlemek için frontpage vb. html aracı ile açarak sayfaları düzenleyip kaydedin.Tüm sayfa bağlantıları hazırdır.Artık sizinde okulunuzun bir web sitesi olsun...

Ekli dosyalar

1. hazırladığım banner''ın kalitesini çok düşürmüssün. Çok kötü görünüyor. Paintte açıp düzelttin heralde. Ve okul ismende kullandığın fontda karakter sorunu var.
2. Siteyi FF'de yeniden incelemen lazım. Sol menu tamamen dağınık görünüyor ve diğer aksaklıklar var.
3. Sitede bir bütünlük yok.
4. Simgelerin yanındaki yazılar hep alta kaymış, ortalı görünmüyor ve çok büyükler.
5. footer bölümünü ortalaman lazım.

Daha iyi bir şekilde tasarlayabilirsin... Sadece gördüklerimi yazdım... Eleştiri ve yapıcı olması adına.

mehmetaltin' Alıntı:
Güle güle kullanın arkadaşlar.

hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel bir site ancak benim bir sorum olacak.indexi dreamweaverde açtığımda soldaki menüler yok görünmüyor bu menüleri nerden ve nasıl değiştirebilirim

Hocam Dreamweaver cs3 de açtığım zaman soldaki ana menü ve bir çok sayfa içeriği gözükmüyor neden?

siteyi frontpagede hazırladım menüdeki çerçeve kodları sol menüyü bozuk gösteriyodu değiştirdim.Siteyi düzenlerken frontpage kullanın...

BBNET
Geri