Ücretsiz dizgi,photo,vektör edit programı: CANVA-AFFİNİTY

Kodla Büyü

mehmety1

Üye
Merhabalar Arkadaşlar.

Canva ile ortaklık yapmış olan Affinity isimli şirket 30 ekim itibari ile programı ücretsiz yaptı. Adobe nin indesign, illüstratör ve photoshop unda yapabileceğiniz birçok şeyi Affinity de yapabiliyorsunuz. İsteyen arkadaşlar linkten indirebilir.

Konu ile ilgili Türkçe pek kaynak yok. Ben de şimdilik Affinity de PDF düzenleme ile ilgili kısa bir video hazırladım. İlgi görürse affinty yi daha detaylı anlatacağım.

paylaşım için teşekkürler hocam, birde video edit programı varmı ücretsiz bildiğiniz , da vinci vb denedim ama kısıtlama ve süre sınırları oluyor genelde.

shotcut var. daha gelişmiş bir şey isterseniz kdenlive var. ama bu tür işleri linuxta yapmak daha iyi diye düşünüyorum.

güzel olmuş ama photshop'da olan özelliklerden içerige uygun dolgu bunda yok mesela ya da ben mi bulamadım içeriği direk siliyor.

güzel olmuş ama photshop'da olan özelliklerden içerige uygun dolgu bunda yok mesela ya da ben mi bulamadım içeriği direk siliyor.
Hocam "üretken dolgu aracı" diye bir şey var ama o da "Canva.ai" kısmında yani yapay zeka işin içine girdiği için ücretli kısımda. İsterseniz ona yakın PİKSEL bölümünüde "iç boyama aracı" var ona bakabilirsiniz. kullanımını linkte gönderiyorum

Hocam "üretken dolgu aracı" diye bir şey var ama o da "Canva.ai" kısmında yani yapay zeka işin içine girdiği için ücretli kısımda. İsterseniz ona yakın PİKSEL bölümünüde "iç boyama aracı" var ona bakabilirsiniz. kullanımını linkte gönderiyorum

Premium üyeligim var fakat üretken dolgu aracı tam olarak içerige uygun dolgu yapmıyor ama sizin bahsettiginiz iç boyama fırçası iş görür gibi. teşekkür ederim

ilksms
Geri