Büyük ihtimalle satan kişiler parayı verenin mail adresini alıp öğrenci diye ekliyordur. Öğrenci olarak eklenince hesap pro. gibi kullanılıyor.konu için teşekkürler internette 10 15tl sınırsızda satılıyor bilginize
Büyük ihtimalle satan kişiler parayı verenin mail adresini alıp öğrenci diye ekliyordur. Öğrenci olarak eklenince hesap pro. gibi kullanılıyor.konu için teşekkürler internette 10 15tl sınırsızda satılıyor bilginize
Büyük ihtimalle satan kişiler parayı verenin mail adresini alıp öğrenci diye ekliyordur. Öğrenci olarak eklenince hesap pro. gibi kullanılıyor.
Ben mebbisi kabul etmeyince kimlikle başvurdum mail gelmedi ama 2 gün sonra uygulamayı açınca aktif olduğunu gördüm.Yazmıştım önceki sayfada, mebbis red. Öğretmen kimlikle tekrar başvuru. Onaylandı diyorlar ama netleştiremedik henüz tam olarak...
Ben mebbisi kabul etmeyince kimlikle başvurdum mail gelmedi ama 2 gün sonra uygulamayı açınca aktif olduğunu gördüm.
Merhaba, giriş çıkış yaptıktan sonra sağ üst köşedeki profil resmine tıklayın lütfen. Orda Ekip Değiştir başlığının altında öğretmen hesabının gözükmesi gerekiyor. Benimkinde Demet'in Sınıfı yazıyor. Aşağıda ekran görüntümü yüklüyorum.Ben de meb kartım ile üye oldum. Canva'dan mail geldi ama mailde üyelğimin kabulü ile ilgili birşey yazmıyor. Tasarıma başlayın şeklinde tanıtım ibareleri var. Emin olamadım öğretmen hesabımın açıldığından. Profil adıma tıkladığımda Ekibinizi Oluşturun yazıyor sadece. Henüz onaylanmadı mı acaba?
Evet Hocam, dolar işareti görüyorsanız hesabınız EDU olmamıştır. Pazartesi gününe kadar onaylanmazsa bana email atın lütfen, kontrol ettirelim. Sevgiler.@Demet Aksu Yelok Hanım, 5 günlük süre pazartesi dolacak. O halde beklayeyim. Ayrıca ipuçları doğrultusunda baktığımda edu ibaresi yok şablonlarda , $ işareti var.
Teşekkürler Demet HanımEvet Hocam, dolar işareti görüyorsanız hesabınız EDU olmamıştır. Pazartesi gününe kadar onaylanmazsa bana email atın lütfen, kontrol ettirelim. Sevgiler.
Spama düşüyor bazen. Onay maili geliyor geneldeEposta ile bildirim gelir diye bekliyordum eposta göndermediler. Siz söyleyince kontrol ettim edu olmuş hesabım. Ben mebbis ekran görüntüsü alarak yaptım, kabul etmişler.
@Kaptan20Hesabınız EDU olduğunda nasıl emin olacağınıza dair ipuçlarını burdan kontrol edebilirsiniz: https://bit.ly/2OGCsnk
Başvuru yöntemini değiştirerek tekrar denemenizi tavsiye ederim.bende basvurmustum burdaki anlatıma göre ama olumsuz oldu, bu şekilde mail geldi
Başvuru yöntemini değiştirerek tekrar denemenizi tavsiye ederim.
Yani MEB personel kartı ile değil de MEBBİS ekran görüntüsü ile başvurun. Veya tersi.
Bende başvurmuştum. Kabul olmamış herhalde bana böyle bir mail de gelmedi.bende basvurmustum burdaki anlatıma göre ama olumsuz oldu, bu şekilde mail geldi
Hesabınızın EDU olup olmadığını burdan kontrol edebilirsiniz: https://bit.ly/2OGCsnkBende başvurmuştum. Kabul olmamış herhalde bana böyle bir mail de gelmedi.
Kontrol ettim hocam edu değil. Bunun üzerine mail attım ilgileneceklerini söylediler. Yine ses seda çıkmadı.Hesabınızın EDU olup olmadığını burdan kontrol edebilirsiniz: https://bit.ly/2OGCsnk
İyi Günler,Evet Hocam, dolar işareti görüyorsanız hesabınız EDU olmamıştır. Pazartesi gününe kadar onaylanmazsa bana email atın lütfen, kontrol ettirelim. Sevgiler.
Ben e-devletten görev yeri belgesi alıp gönderdim. 2-3 güne kabul ediyorlar.İyi Günler,
mebbis sayfasındaki ekran görüntüsü ve okulumun web adresini de ekleyerek başvuruda bulundum fakat "onaylanmadı" şeklinde cevap gelmiş. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Teşekkürler Hocam.Ben e-devletten görev yeri belgesi alıp gönderdim. 2-3 güne kabul ediyorlar.