Ücretli bir sayfa bir php kodlama yazdırılacaktır.
Ücret 10 tl dir.
5435445151
formyfriends@mynet.com
Ücret 10 tl dir.
5435445151
formyfriends@mynet.com
O kod kendi kendine 10 dakikada yazilmiyor. Verilen ucret kodu 10 dakikada yazdiracak tecrubeye hakarettirformyfriends' Alıntı:ben anlamıyom fıyattan hcm, kimse talep etmedı gercı, millet 40 dakikaya 7,90 tl ye ekderse gırıyor bize 10 dakıkalık kod yazcak 10 tl yi beğenmıyor. biz bu mantıkla baktık. kusura bakmayın.
:+1:cyln' Alıntı:O kod kendi kendine 10 dakikada yazilmiyor. Verilen ucret kodu 10 dakikada yazdiracak tecrubeye hakarettirformyfriends' Alıntı:ben anlamıyom fıyattan hcm, kimse talep etmedı gercı, millet 40 dakikaya 7,90 tl ye ekderse gırıyor bize 10 dakıkalık kod yazcak 10 tl yi beğenmıyor. biz bu mantıkla baktık. kusura bakmayın.
Vayyy. Normalde bir dilenciye kaç para veriyorsunuz hocam?obsearchverim' Alıntı:Ben dilenciye 10 lira verirken utanırım.
nebiyan55' Alıntı:klasik memur zihniyetindeyiz.arkadaş olaya ticari bakıyor.İsteyen yapar isteyen yapmaz.Ticaret böyle birşey.Ne tutturabilirsen.
birde yok öğren, yok şunu yap.ayıptır bilmem ne. size ne ki adam ister öğrenir ister yaptırır. Dediğim gibi ticaret böyle bir şey, alış veriş böyle bir şey.
mystreous' Alıntı:Vayyy. Normalde bir dilenciye kaç para veriyorsunuz hocam?obsearchverim' Alıntı:Ben dilenciye 10 lira verirken utanırım.
Arkadaşın mesajı hoş olmamış. Halbuki 10 TL'yi yazmasa, rica etse yapan mutlaka çıkardı.
Mübalağa sanatı.
bu nasıl bir yaklaşım tehdit falan mı?Arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum