Ücretli Bir Php Sayfa !

Kodla Büyü
hocam öğretmenlik ek ders ücretiyle kıyaslama yaparak fiyat belirlemişsin sanırım fakat kodlamada işler böyle yürümüyor diye biliyorum ben.

Not: Bu bir pazarlık mesajı değildir, rahatsızlık verdiysem silebilirim.

ben anlamıyom fıyattan hcm, kimse talep etmedı gercı, millet 40 dakikaya 7,90 tl ye ekderse gırıyor bize 10 dakıkalık kod yazcak 10 tl yi beğenmıyor. biz bu mantıkla baktık. kusura bakmayın.

post1107005.html#p1107005

kardeşim burada yazdın baktık okuduk cevap vermedik daha ne tekrar tekrar yazıyorsun..

ne bu 10 tl dalga geçer gibi..

daha önceki konunuda okuduk ama cevap vermedik ki güncelliği bitsin diye kızsamda kendimi tuttum cevap yazmamıştım o zaman.. . sen yeni yeni konu açıyorsun.. şimdi bende cevap yazıyorum..

"oğlum bak git."

berber bile 20 dakkada traş edip 10 tl istiyor.

:verymad:

yani parayı sallada böyle sayfa sayfa kod yazarak dökme suyla değirmen dönmez.

cerrahlarda böyle ameliyata girersin asistanlar açar hasta bölgeyi hazırlar herşeyi.. işin uzmanı gelir 10 dk da işi bitirir geri kalanını yine asistanlar toplar. ama cerrah en az 1000 tl ister..

ameleyi getirirsin 10 dakika şu avin önünü süpür desen bile senden en az 10 tl ister.

yok kardeşim 10 tl lik kodu kendin yazıver bi zahmet 10 dk da!

10 dakkalık işe 10 Tl alabilirsiniz. İşin değeri süre ile ölçülmez. Öyle olsaydı beyin cerrahları ile araba tamircileri aynı parayı alırdı.
Şaka dimi ciddiye bile almadım.

502 mesaj atana kadar kod yazmayı öğrenin. Bilgisayar öğretmenisiniz. :P

Parasına baksaydım öğretmen olmazdım.

Sahiden yahu, 10 lira olacak kadar kolay, hafif bir kod ise, ne diye günlerdir forumda kıvranıyorsun arkadaşım, yazıver kendin. Yok yazamıyorsan, o siteye hiç girişme. 10 liralık, kısacık, kolaycık kodu yazamayan, öyle sitenin altından kalkabilir mi?

Ben dilenciye 10 lira verirken utanırım.

formyfriends' Alıntı:
ben anlamıyom fıyattan hcm, kimse talep etmedı gercı, millet 40 dakikaya 7,90 tl ye ekderse gırıyor bize 10 dakıkalık kod yazcak 10 tl yi beğenmıyor. biz bu mantıkla baktık. kusura bakmayın.
O kod kendi kendine 10 dakikada yazilmiyor. Verilen ucret kodu 10 dakikada yazdiracak tecrubeye hakarettir

5 Yıl ilk okul + 3 yıl ortaokul +3 yıl lise + 4 Yıl fakulte+ aylarca php +10 dk
bunun bedeli 10 tl olmamalı
:))))

cyln' Alıntı:
formyfriends' Alıntı:
O kod kendi kendine 10 dakikada yazilmiyor. Verilen ucret kodu 10 dakikada yazdiracak tecrubeye hakarettir
:+1:

klasik memur zihniyetindeyiz.arkadaş olaya ticari bakıyor.İsteyen yapar isteyen yapmaz.Ticaret böyle birşey.Ne tutturabilirsen.

birde yok öğren, yok şunu yap.ayıptır bilmem ne. size ne ki adam ister öğrenir ister yaptırır. Dediğim gibi ticaret böyle bir şey, alış veriş böyle bir şey.

obsearchverim' Alıntı:
Ben dilenciye 10 lira verirken utanırım.
Vayyy. Normalde bir dilenciye kaç para veriyorsunuz hocam?

ben merak ettim arkadaşım sen bunu neden yaptırıyorsun ? ne işine yarayacak, sadece bu sayfa tek başına çok anlamlı durmaz ki. bu şekilde not hesaplayacak olan adam açar excel i yapar bu dediğini hesaplatır notları.

amacını nedir?

nebiyan55' Alıntı:
klasik memur zihniyetindeyiz.arkadaş olaya ticari bakıyor.İsteyen yapar isteyen yapmaz.Ticaret böyle birşey.Ne tutturabilirsen.

birde yok öğren, yok şunu yap.ayıptır bilmem ne. size ne ki adam ister öğrenir ister yaptırır. Dediğim gibi ticaret böyle bir şey, alış veriş böyle bir şey.

Ticaret erbabı değiliz.

İşimiz insanlara yol göstermek. Cahillik yapılan hatanın mazereti değildir. Gerektiği durumda da bir öğretmenin kendini geliştirmesi gerekir.
Bilginin değeri para ile ölçülmez.

Olaya ticari yönden bakmak ayıptır. Yol göstermek değil.

Ki burda cahillikle karışık bir hakaret vardır. Asıl yapılan ayıp budur.

Siz bilgisayar öğretmeni olamazsınız ?

İnsan kendi branşını bu kadar ayağa alamaz..

10 tl'yi varsa çocuğunuza verin harçlık yapsın,

normal arkadaşlar, 15 saat çalışıp iki bin lira aldığımızı söyleyenlerin olduğu bi memlekette, 10 dk 10 lira yaklaşımı normal.
git bi avukata bi soru sor bakalım kaç lira?

Arkadaslar yazdiklarinizi takip ediyorum
bu nasıl bir yaklaşım tehdit falan mı?

10 tl gibi bir rakam yazarak buraya geliyorsu ve bir de "yazdıklarınızı takip ediyorum" mu diyorsun.

eğer çok istiyorsan sen kod yaz da ben sana 10 tl vereyim. bu tip yazıları ve paylaşımları adminlerin görmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
bu mesleği bari bu alanda ayak altına almaya çalışmayalım.

Önceden sitenizle ilgili görüşleri ve yardımları istersen para teklif etmiyordunuz, değişen ne oldu acaba?

bi zahmet programındaki gibi "seni bulacam oğlum" ya da "seni bulacam kadın" mı deseydim. bence de 10 tl ya kod yazdırmak istemek biraz hakaret gibi olmuş özür üzerinize borçtur sayın hocam.

gerçekten 10 dk lık birşeyse, "arkadaşlar bi el atsanız şuna desen" eminim en az 5 kişi çıkardı yardım eden

BBNET
Geri