Özgürlük İçin Özgürlüğümüz için Arkadaşlar...

Kodla Büyü
Allah Hepinizden razı olsun olayın çok da sendikayla alakası yok zaten onlar sadece ön ayak oldular saolsunlar bunda muhalefet edilecek de bi durum yok gibi görüyorum ben şu sendikalı veya bu sendikalı bütün öğretmen ve memur arkadaşlar bu serbestlikten yararlanacak zaten. Başörtüsününde derse ve çalışmaya engel olmayacağını hepimiz göreceğiz...

sendikayla alakam yok hocam... kendim başörtülü de değilim ama yapılanı çok büyük bi haksızlık olarak görüyorum...
dün okulda dilekçeyi imzaladım, bugün de burayı doldurucam hemen :)

şu an girilebiliyor hocam hem kağıt üsütünde hemde site üzerinden destek verebiliyorsunuz bununla ilgili standtlar kurulacak yakında site çok yoğun olduğu için problemler yaşanabiliyo tekrar tekrar deneyin hocam...

İkircikli oynadığı sürece desteğim yok... Delikanlı gibi çıkıp başörtüsü için yapıyoruz diyecekler veya bu haliyle eylem yapılıyorsa başörtüsünü serbest yaptıktan sonra diğerleri içinde çalışacaklar...

Bu şekliyle bizleri kullanma amacındalar... Kullanılmak istemiyorum!

bir özgürlük lafı almış gidiyor....kılık kıyafet denip sadece türban ön plana çıkarılıyor bu tarz bir şey yapılacaksa her kesimi kapsayan bir çalışma yapılır..ayrıca bilg. öğrt. kendi sorunlarına bile bu kadar sahip çıkmazken bunda ki mücadeleside samimiyetsizlikten başka bir şey değil..önce kendi özlük haklarını alın derim ...
bunu yazdığım din karşıtı ilan edilecem belki ama buda benim özgürluk anlayışım..

Türban icin evet ama serbest kıyafet bence soytariliktan başka birsey değil. Korkak hükümetimiz dik durup türban ile ilgili bir madde yapamadı. Hem ogrenci hemde öğretmen icin serbest kıyafete karşıyım.

öncelikle bu başörtüsü eylemi değil. serbest kıyafet. kamuda bütün isteyen istediğini giyemli mi? bence hayır kamu disiplin ve ciddiyet ister. başörtüsüne sonuna kadar evet ama bu uygulamya hayır. ayrıca 10 milyon imzaya gerek yok dün meclise başörtüüs için kanun teklifi verildi. ayrıca bu dönemde bu başörtüsne karşı çıkcak kim var neden hükümet bu uygulamayı çıkarmıyor.

farklı sendikalıyım ama imzaladım. umarım başarılı bir çalışma olur on milyonda 1 benim imzam da olsun...

gezegen10 :

لا اله الله محمد رسول الله-FetiH-1453 :

İmzanızda Kelime-i Tevhid'deki "illâ" kelimesi neden yok ?!

Cümle şu hâli almış: "Lâ ilahe Allah" (="Allah ilah yok") (hâşâ)

Olması gereken : "Lâ ilâhe illallah" (="Allah'tan başka ilah yok)

Çok vahim bir hata. Dikkatten kaçması mümkün değil. Derhal düzelteceğinizi ümit ediyoruz.

solobyte' Alıntı:
gezegen10 :

لا اله الله محمد رسول الله-FetiH-1453 :

İmzanızda Kelime-i Tevhid'deki "illâ" kelimesi neden yok ?!

Cümle şu hâli almış: "Lâ ilahe Allah" (="Allah ilah yok") (hâşâ)

Olması gereken : "Lâ ilâhe illallah" (="Allah'tan başka ilah yok)

Çok vahim bir hata. Dikkatten kaçması mümkün değil. Derhal düzelteceğinizi ümit ediyoruz.

Allah razi olsun lam elif eksik olmus en kisa zamanda dogrusunu ekliycem ins herekesiz gozumuzden kaciyor Allah affetsin bilerek yspilmis bisey degil

s_kajmeran' Alıntı:
İkircikli oynadığı sürece desteğim yok... Delikanlı gibi çıkıp başörtüsü için yapıyoruz diyecekler veya bu haliyle eylem yapılıyorsa başörtüsünü serbest yaptıktan sonra diğerleri içinde çalışacaklar...

:alkis: :++:

Hocam 10 senedir tek başına bulunan hükümet neden başörtüsüne kamu kurumlarında izin vermiyor sizce??
Karşısında duracak ne ordu ne de farklı bir kurum var.
Cevabı açık seçim yatırımı. Baş örtüsüne izin verirlerse seçime yakın verirler..
O yüzden seçime kadar kimse kendini parçalamasın.

vayy be bizim ek ödenekle ilgili bile 10 milyon imza toplanmadı bu nasıl bir hırsttır :)

s_kajmeran' Alıntı:

:+1: Desteklemiyorum.

Yarın yahudi başında kippa ile, hristiyan boynunda hac ille, alevi alnında "Ya Ali yazılı kırmızı bandı ile" geldiğin de aynı hoşgörüyü gösterebilecek misiniz?

Eğitim-bir-sen bir sendika mıdır?
bence ilk başta bunu tartışmak gerekir :)
okula sarıkla şalvarla da gelir bunlar şimdi....

aliantep27' Alıntı:
Hocam 10 senedir tek başına bulunan hükümet neden başörtüsüne kamu kurumlarında izin vermiyor sizce??
Karşısında duracak ne ordu ne de farklı bir kurum var.
Cevabı açık seçim yatırımı. Baş örtüsüne izin verirlerse seçime yakın verirler..
O yüzden seçime kadar kimse kendini parçalamasın.
o şekilde düşünürsek seçimler bitmez hocam.
Milletvekili seçimleri , yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi, referandum.

BBNET
Geri