Özel okulda bilişim teknolojileri öğretmeni olarak çalışmak

Kodla Büyü

bilişimci_50

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar. 2.dönem ilk kez özel ortaokulda çalışacağım. Bilişim derslerinde neler yapıyorsunuz? Robotik kodlama için hangi setleri kullanıyorsunuz veya ne gibi uygulamalar yapıyorsunuz? Tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim.

Evet evet. Pinoo daki yetkililer çok ilgililer. Google Drive üzerinden ders müfredatı da paylaştılar. Ama ben haftada bir 40 dk. robotik yapıyorum. Sene başında 5 proje seçtim. Öce parçaları tanıtıp, uygulamaların arayüzünü tanıttım. Sonra bir proje yapmak kodlamak tasarımını yapmak (fotoblok, silion filan da kullanıyorum) epey bir süre alıyor. Size ilk projemiz olan trafik ışığı fotoğrafını ekleyeyim.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    28.8 KB · Görüntüleme: 256
Evet evet. Pinoo daki yetkililer çok ilgililer. Google Drive üzerinden ders müfredatı da paylaştılar. Ama ben haftada bir 40 dk. robotik yapıyorum. Sene başında 5 proje seçtim. Öce parçaları tanıtıp, uygulamaların arayüzünü tanıttım. Sonra bir proje yapmak kodlamak tasarımını yapmak (fotoblok, silion filan da kullanıyorum) epey bir süre alıyor. Size ilk projemiz olan trafik ışığı fotoğrafını ekleyeyim.
teşekkürler hocam paylaştığınız için

BBNET
Geri