Özel Eğitim Tazminatı ile ilgili geçmişe yönelik ödeme taleb

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Merhaba öğretmen arkadaşlarım.. Bir konuda yardımınıza ihtiyacımız var. Ticaret meslek lisesisnde çalışan bir arkadaşımın (TEF mezunu) özel hizmet tazminatının 5 yıldır(okula geldiği günden beri) yanlış hesaplandığını tespit ettik. Bu konuda okul müdürlüğü'ne dilekçe verdik. İlçe milli eğitime telefonla sorduk gerçekten de yanlış hesaplanıyormuş.. Peki geçmişe yönelik alamadığımız eksik yatan tazminatlarımızı alabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler..

hocam ben de aynı durumdaydım. okuluna bir dilekçe yazıp onu üst yazıyla milli eğitime veriyorsun. ordaki bütçe muhasebe sorumlusu bunu hesaplıyor. senin için bordro ve ödeme emri çıkarıyor. sonra paran hesabına yatıyor. benimki 2 ay kadar sürdü ve paramı aldım. benimki de 4 yıllıktı.

55ihsan55' Alıntı:
hocam ben de aynı durumdaydım. okuluna bir dilekçe yazıp onu üst yazıyla milli eğitime veriyorsun. ordaki bütçe muhasebe sorumlusu bunu hesaplıyor. senin için bordro ve ödeme emri çıkarıyor. sonra paran hesabına yatıyor. benimki 2 ay kadar sürdü ve paramı aldım. benimki de 4 yıllıktı.
peki öğretmenim 4 yıllık ne kadar miktar aldınız?

BBNET
Geri