Özel Eğitim Sınıflarındaki Derslerimiz Bizim Normumuza Etki Edecek

Kodla Büyü
Görsel sanatlar, müzik ve beden eğitimi branşlarının normuna etkisi oluyor zaten. Bizim branşta ise yoktu. Bakalım bu sene bizim dersin başına neler gelecek? Üç okul daha çoklu yabancı dil eğitimine geçmiş, böylece ders tamamlamaya gidilecek üç okul daha eksilmiş oldu. Dersin olmaması sıkıntısına ek olarak, maaş karşılığını doldurmak için başka bölgelere gönderilmek olacak, bu sene olmasa seneye bölgemiz içindeki başka ilçelere gidersek şaşırmam.
Hocam bu akşam müdür yardimcimizla görüştüm canakkale de müzik ,görsel ve beden gibi derslere de etkisi olmadığını söyledi yani en azından bizim okulumuz için o şekilde ekrandan seçim yapamadiklarini söyledi Dersi ekletebilen arkadaşlar sürecte neler yaptıklarını anlatabilir mi rica etsem

Öğretmenim muallakta olan biz ve teknoloji tasarım branşı vardı norma etki etmesi hususunda. Yargı yolu çok açık, her hangi bir olumsuz cevap gelirse. Hatta şimdiden sendikanızı devreye sokun. Onlar takipçisi olsun
Hocam yazıdan anladığım kadarıyla Aydın ilinde diğer branşlara eklenmiş sizlerde Bizim okulda modülde böyle bir seçeneğin olmadığını söyledi idarem Olsa ekleyeceğiz dediler Diğer branşlar için de geçerliymis bu durum Yarın tekrar itiraz edeceğiz dilekçeyle

Hocam bu akşam müdür yardimcimizla görüştüm canakkale de müzik ,görsel ve beden gibi derslere de etkisi olmadığını söyledi yani en azından bizim okulumuz için o şekilde ekrandan seçim yapamadiklarini söyledi Dersi ekletebilen arkadaşlar sürecte neler yaptıklarını anlatabilir mi rica etsem
Geçen seneyi anlatayım, buradaki idareci arkadaşlar birazdan cevap verir. İlçe norm hesabını istediğinde; 6-7-8, seçmeliler ve özel eğitimi ekleyip gönderdi, sistemden giriş yaptı mı bilmiyorum, ek5 gönderdim gibisinden bir şey diyordu ama bununla ilgili mi emin değilim. Belki sisteme girdikten sonra böyle bir formla özel eğitim derslerini bildirmiştir. Yarın ilk işim arayıp sormak olacak.

ilksms
Geri